Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anastasija Potapova vs Marie Bouzkova ponturi si pronosticuri 31.07.2022

Duminica, nu inaintea orei 14:00, Anastasija Potapova si Marie Bouzkova se intalnesc in cadrul finalei WTA Praga 2022.
Anastasija Potapova vs Marie Bouzkova
July 31,2022
14:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Anastasija Potapova vs Marie Bouzkova

Sunt doua jucatoare de valori apropiate, iar jocul s-ar putea sa fie pe masura. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Anastasija Potapova – Marie Bouzkova

peste 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Anastasija Potapova

  • In ultimele patru dueluri a evoluat excelent, drept dovada ca nu a pierdut set in aceste infruntari in care s-a duelat cu sportive una si una.
  • Trei sportive din China a intalnit in decursul acestui turneu, de toate a trecut fara drept de apel si cel mai recent asemenea joc l-a avut in semifinale.
  • A trecut cu 6-3. 6-0 de locul 141 in lume pe care nu l-a lasat deloc sa respire pe intreaga durata a partidei. Fix o ora a durat acest meci.

Marie Bouzkova

  • Faptul ca este pe locul 66 in lume nu o face sa fie mai defavorita decat cea pe care urmeaza sa o intalneasca in acest duel.
  • Marie Bouzkova este din Cehia, ceea ce inseamna ca majoritatea publicului va fi de partea ei si o va sustine, de aici moralul sau foarte bun.
  • Mai mult decat atat, s-a calificat in ultimul act fara sa piarda set. In semifinale a trecut 7-6 (4), 6-3 de Linda Noskova, locul 113 in lume.

pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul