Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anastasia Potapova vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Duminică, nu înaintea orei 21:00, Anastasia Potapova (Rusia) și Jessica Pegula (SUA) se vor înfrunta în șaisprezecimile Indian Wells.
Anastasia Potapova vs Jessica Pegula
March 12,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anastasia Potapova vs Jessica Pegula

Singurul meci jucat de cele două la Indian Wells 2023 s-a încheiat în setul decisiv, dar și-au învățat lecția. În contextul acesta, recomand sub 21.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Anastasia Potapova – Jessica Pegula

sub 21.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Anastasia Potapova

  • Jucătoarea din Rusia este locul 28 în lume, ceea ce i-a permis să intre direct în turul al doilea la Indian Wells 2023. Nu a avut deloc un meci ușor, ci a avut nevoie de set decisiv.
  • A început de la 0-1 la seturi în fața chinezoaicei Wang Xiy. Până la urmă în momentele cheie a fost mai bună, iar la final s-a declarat învingătoare cu scorul de 4-6, 7-6 (4), 6-2.
  • Un singur meci a pierdut Potapova în ultimele cinci meciuri și acel joc a venit după partida cu Volynets (74 WTA). Și acel meci a ajuns tot în setul decisiv.

Jessica Pegula

  • Faptul că este pe podiumul WTA, respectiv pe locul al treilea, Jessica Pegula s-a chinuit ceva în cel de-al doilea tur.
  • Camila Giorgi i-a stat în față în acel duel. Americanca a trebuit să revină de la 0-1 la seturi, iar pentru asta a avut nevoie de aproape două ore de stat în teren.
  • 3-6 a fost scorul în setul 1 din acel duel, Jessica Pegula s-a impus la final cu 3-6, 6-1, 6-2. Ea conduce cu 1-0 la general și împotriva rusoaicei Potapova, pe care a învins-o în singurul meci direct.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Indian Wells.

Plasează pariul