Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anastasia Pavlyuchenkova vs Elise Mertens ponturi și pronosticuri 04.06.2023

Nu înaintea orei 12:00, ora României, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova și belgianca Elise Mertens se vor duela în optimile Australian Open.
Anastasia Pavlyuchenkova vs Elise Mertens
June 04,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anastasia Pavlyuchenkova vs Elise Mertens

Fără set pierdut în cadrul acestei ediții, Elise Mertens s-a comportat foarte bine și nivelul jocului său i-a adus victorii pe linie, până și atunci când nu a fost favorită. Victorie Elise Mertens este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Anastasia Pavlyuchenkova – Elise Mertens

sub 2,5 goluri- Cota 2.10⭐
Pariază acum

Anastasia Pavlyuchenkova

  • În vârstă de 31 de ani împliniți sâmbătă, Anastasia Pavlyuchenkova a reușit în 2021 să joace finala în cadrul turneului Roland Garros, dar pe care a pierdut-o.
  • Experimentata jucătoare a reușit la activ să obțină 12 titluri WTA, iar la Roland Garros 2023 a bifat deja trei victorii. Două dintre ele au venit în dispute cu sportive din Rusia.
  • Totuși, în turul inaugural a trecut în minimum de seturi de Fruhvirtova, apoi de Liudmila Samsonova în trei seturi. Tot în trei seturi a trecut și de Potapova pe care a întâlnit-o în șaisprezecimi și a învins-o cu 4-6, 6-3, 6-0.

Elise Mertens

  • Belgianca în vârstă de 27 de ani și-a egalat cea mai bună performanță de la Roland Garros. În 2018, 2022 și acum a izbutit accederea în optimile de finală.
  • Prestația ei în cele trei dueluri îi oferă încredere că poate obține un nou succes în fața rusoaicei Pavlyuchenkova pe care a mai întâlnit-o în două rânduri.
  • La Roland Garros 2023 a trecut în minimum de seturi de Hruncakova, Osorio și Jessica Pegula. Împotriva americancei și-a depășit condiția și a făcut cel mai bun duel. 6-1, 6-1 a fost câștigat meciul cu locul 3 în lume.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul