Tenis

Ana Bogdan vs Viktoriya Tomova ponturi și pronosticuri 17.10.2023

Nu înaintea orei 16:00, Ana Bogdan și Viktoriya Tomova se vor înfrunta în cadrul rundei cu numărul I de la WTA Cluj-Napoca.

Ana Bogdan

Superbet logo
Stirea Zilei

Ana Bogdan vs Viktoriya Tomova 17.10.2023

Octombrie 18, 2023

7:32 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Viktoriya Tomova

Faptul că Ana Bogdan va fi încurajată de suporterii români veniți să urmărească turneul ar putea contra, cu atât mai mult că vine după un șir de victorii, iar moralul ei este destul de ridicat. Victorie Ana Bogdan este recomandarea mea, cotă 1.49 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Viktoriya Tomova

Ana Bogdan

  • Imediat după încheierea US Open pentru ea, Ana a venit la București unde a participat la un turneu pe zgură, însă a fost învinsă în turul al doilea.
  • Următorul turneu și ultimul înainte de a participa la WTA Cluj-Napoca a avut loc tot pe zgură și s-a jucat la Parma. Ana Bogdan s-a impus în challengerul de acolo după o victorie în fața Annei Schmiedlova. 7-5, 6-1 a fost scorul unui meci disputat în ultimul act.
  • Pe de altă parte, faptul că joacă pe hard nu pare să-i convină așa mult. A pierdut ultimele cinci astfel de jocuri, iar în acest interval de meciuri a luat un singur set.

Viktoriya Tomova

  • Abia pe locul 98 în lume, Tomova nu a impresionat nici ea pe hard. A jucat la Rouen (Franța) înaintea venirii sale la Cluj, dar a pierdut în chiar primul duel.
  • La Parma a participat și ea, dar a fost atunci eliminată de maghiara Anna Bondar, totul în urma unui meci disputat în sferturile de finală.
  • Revenirea pe hard nu este tocmai pe placul ei. Pe această suprafață a pierdut precedentele două dueluri în care a avut în fața ei jucătoare modeste.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri