Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Nuria Brancaccio ponturi și pronosticuri 12.09.2023

De la ora 13:00, Ana Bogdan și Nuria Brancaccio se vor înfrunta în turul I din cadrul turneului challenger de la București.
Ana Bogdan vs Nuria Brancaccio
September 12,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Nuria Brancaccio

Ana Bogdan nu are voie să se împiedice de italianca modestă pe care o va înfrunta în cadrul turului inaugural. Din contră, rezultatele sale pe această suprafață au făcut-o să iasă în evidență și de aici recomandarea mea victorie Ana Bogdan scor 2-0, cotă 1.51 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Nuria Brancaccio

victorie Sparta Praga - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • Ana Bogdan a pierdut ultimele patru dueluri, iar trei dintre ele s-au jucat pe tărâm nord-american, unde a cedat la Cincinatti, Cleveland și US Open.
  • Când vine vorba de zgură lucrurile se schimbă. Este suprafața unde a câștigat în iulie turneul de la Iași după o finală cu Irina Begu.
  • De altfel, Bogdan în precedentele opt dueluri disputate pe această suprafață a reușit să se impună în șapte dintre ele. Clara Burel este singura care a învins-o în aceste dueluri.

Nuria Brancaccio

  • Jucătoarea din Italia tocmai ce a jucat împotriva unei sportive din România în cadrul turneului challenger de la Bari.
  • Meciul Nuria Brancaccio – Jaqueline Cristian s-a încheiat cu victoria româncei, scor 6-3, 6-4. Drept urmare, locul 207 mondial încheie în minimum de seturi ultimele cinci meciuri jucate pe zgură.
  • De altfel, singurul duel disputat în ultimele cinci meciuri care nu a avut loc pe zgură a fost duelul cu Laura Siegemund din cadrul US Open. A pierdut și acolo în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului de la București!

Plasează pariul