Tenis

Ana Bogdan vs Nikola Bartunkova ponturi și pronosticuri 19.10.2023

De la ora 18:00, ora României, Ana Bogdan și Nikola Bartunkova se vor duela în optimile de finală ale turneului WTA Transylvania care se dispută zilele acestea la Cluj-Napoca.


Superbet logo
Stirea Zilei

Ana Bogdan vs Nikola Bartunkova

Ana Bogdan vs Nikola Bartunkova 19.10.2023

Octombrie 19, 2023

7:32 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Nikola Bartunkova

Evoluția foarte bună a Anei din ultimele șase dueluri pe care le-a câștigat o fac favorită din nou într-o partidă pe care în mod normal n-are voie s-o piardă în fața unei sportive aflate aproape de locul 300 mondial și care nu a impresionat. Victorie Ana Bogdan cu scorul de 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.77 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Nikola Bartunkova

Ana Bogdan

  • Ana Bogdan traversează o perioadă foarte bună și acum este în căutarea celui de-al șaptelea meci consecutiv pe care urmează să-l câștige. Pleacă și favorită conform specialiștilor.
  • Pe locul 73 în clasamentul general, Ana și-a făcut bine treaba în turul anterior. A eliminat-o rapid pe bulgăroaica Viktoriya Tomova, scor 6-4, 6-1.
  • Astfel, prin succesul obținut a pus capăt și seriei negre de cinci meciuri consecutive fără eșec pe suprafață dură. Turneul anterior câștigat de ea s-a jucat pe zgură.

Nikola Bartunkova

  • Tânăra Nikola Bartuunkova deși se află pe locul 289 în lume, la WTA Cluj-Napoca a intrat direct pe tabloul principal și a făcut-o cu brio. Aceasta a trecut surprinzător de o sportivă mai bine clasată.
  • Conform caselor de pariuri online a plecat cu cea de-a doua șansă în disputa cu Dayana Yastremska, însă lucrul acesta s-a întâmplat doar pe hârtie.
  • Realitatea din teren a fost cu totul alta, iar scorul la final de meci a fost 7-5, 6-4. O singură dată a fost condusă în primul set,  iar în al doilea a revenit de la 1-3 și s-a impus fără drept de apel.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri