Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Katerina Siniakova ponturi și pronosticuri 08.01.2023

În cadrrul finalei calificărilor WTA Adelaide 2, Ana Bogdan și Katerina Siniakova se vor înfrunta, dar nu înaintea orei 04:30.
Ana Bogdan vs Katerina Siniakova
January 08,2023
04:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Katerina Siniakova

Jucătoarea din Cehia a luat set în fiecare din cele trei dueluri pe care le-a disputat în acest sezon și de fiecare dată a arătat că știe cum să evolueze, chiar și atunci când a fost învinsă. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.53 la la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Katerina Siniakova

Victorie Iga Swiatek cu 2-0 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • Aflată pe locul 56 în lume, Ana Bogdan pleacă ușor favorită conform cotelor listate de către bookmakeri.
  • Are două meciuri disputate în acest sezon, unul l-a pierdut și un altul l-a câștigat. Primul l-a cedat în fața lui Birell, la Adelaide 1.
  • Turneul Adelaide 2 a început bine pentru românca aflată pe locul 56 în lume. A trecut cu scorul de 7-6 (5), 6-4 de locul 25 în lume, Shuai Zhang.

Katerina Siniakova

  • Cele trei dueluri jucate de Katerina în acest sezon i-au adus două victorii și un eșec, dar mereu a luat cel puțin un set.
  • În turul anterior al calificărilor a fost nevoită să se dueleze cu locul 666, în fața căruia a pierdut doar patru game-uri.
  • Primul set a fost la discreția Siniakovei, ulterior deși a jucat mai lejer, a câștigat într-un final cu scorul de 6-0, 6-4, în doar o oră și un minut.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis unde sunt implicate jucătoare din România.

Plasează pariul