Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Jule Niemeier ponturi și pronosticuri 10.10.2022

Luni, dar nu înainte de ora 16:30, Ana Bogdan și Jule Niemeier se întâlnesc în cadrul șaisprezecimilor turneului WTA de la Cluj-Napoca. Meciul este televizat de Digi Sport 2 și Prima Sport 1.
Ana Bogdan vs Jule Niemeier
October 10,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Jule Niemeier

Pentru prima oară față în față, Ana Bogdan are un ușor avantaj pentru că joacă suv privirile propriilor suporteri, dar meciul nu o să fie deloc unul ușor. Chiar și în condițiile acestea, am să mizez pe victorie Ana Bogdan, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Jule Niemeier

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • Cel mai recent turneu disputat pe suprafață dură s-a lăsat cu victoria Anei Bogdan în trei din cele patru dueluri disputate la Portoroz (Slovenia), acolo unde a ajuns până în semifinale.
  • Locul 46 în lume a mai participat la un turneu după aventura din Slovenia, doar că atunci a jucat pe zgură și nu s-a prezentat deloc rău, ci a ajuns în semifinale.
  • Drept rmare, Ana Bogdan pare că este pe un tren ascendent din punctul de vedere al jocului, dovadă că a ajuns în penultimul act al precedentelor două competiții.

Jule Niemeier

  • Evoluția jucătoarei din Germania a fost una timidă și în ultimele două competiții nu a reușit să treacă peste unele dueluri cu jucătoare decente.
  • În cea mai recentă partidă a evoluat împotriva italiencei Paolini, cea în fața căreia a pierdut în șaisprezecimile turneului WTA Parma (Italia).
  • Acum se va juca pe suprafața dură, acolo unde a reușit să fie la înălțime la US Open, turneu precedent disputat pe această suprafață și unde a ajuns până în optimi.

Pariază pe tenis la Superbet!

Plasează pariul