Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Dayana Yastremska ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Nu inainte de ora 13:00, luni se va disputa meciul dintre Ana Bogdan si Dayana Yastremska, eveniment al primului tur de la Wimbledon 2022. Cine castiga meciul acesta va juca cu cea care se impune in disputa Paolini – Kvitova.
Ana Bogdan vs Dayana Yastremska
June 27,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Ana Bogdan vs Dayana Yastremska

Iarba nu este suprafata preferata a Anei si atunci lucrul acesta s-ar putea sa o afecteze in fata unei sportive care isi doreste a treia victorie consecutiva in intalnirile directe. Victorie Dayana Yastremska este recomandarea mea, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Dayana Yastremska

Molde castiga oricare dintre reprize - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • Aflata pe locul 109 mondial, Ana Bogdan a incercat sa se acomodeze cu iarba in sezonul acesta, insa nu s-a prezentat deloc timid.
  • In varsta de aproape 30 de ani, Bogdan a participat la turneul Challenger de la Gaiba, acolo unde s-a oprit in sferturile de finala, totul dupa 2-6, 7-5, 3-6 cu Tan (113 WTA).
  • La Wimbledon o singura data a trecut de turul I si atunci s-a intamplat in 2017. De atunci si pana in prezent nu a fost deloc la inaltime.

Dayana Yastremska

  • Cea mai buna prestatie a jucatoare din Ucraina la Wimbledon a insemnat prezenta in turul 4, dar lucrul acesta s-a intamplat in 2019.
  • Ajunsa la 22 de ani, Dayana Yastremska are trei titluri WTA la activ, insa are tot timpul in fata, cu toate ca nu trece prin cea mai buna perioada.
  • Vine dupa Eastbourne, competitie unde n-a gasit drumul spre succes. in chiar primul duel a fost invinsa in doar doua seturi de Donna Vekic.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul