Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Clara Burel ponturi și pronosticuri 31.01.2023

Nu înainte de ora 12:00, ora României, în primul tur al WTA Lyon, Ana Bogdan (România) și Clara Burel (Franța) vor fi adversare. Câștigătoarea va juca cu cea care se impune în meciul Potapova - Bassols.
Ana Bogdan vs Clara Burel
January 31,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Clara Burel

La primul lor duel directe Ana pleacă cu prima șansă conform specialiștilor, dar oare să depășească momentul Australian Open? Dacă reușește să facă asta ar putea să câștige, dar nu o văd să o facă atât de ușor în fața unei sportive care va juca în fața propriilor suporteri și care este cu nouă ani mai tânără. Recomandarea mea este Clara Burel +4.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Clara Burel

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • În vârstă de 30 de ani, Ana Bogdan ocupă locul 68 în ierarhia mondială și este o jucătoare modestă atunci când vine vorba despre tenisul pe suprafață dură, așa cum se joacă la Lyon.
  • Precum în cazul majorității jucătorilor din prima sută mondială, revine în Europa după participarea la primul Grand Șlem al anului, acolo unde a fost eliminată după doar un prim meci.
  • Ana Bogdan a fost învinsă de locul 72 mondial, Anna Bondar, totul în urma unei confruntări decisă în setul al treilea. 2-6, 6-2, 3-6 a fost scorul unui joc care s-a întins ca timp puțin peste două ore.

Clara Burel

  • La cei 21 de ani ai săi, Clara Burel nu a reușit să iasă în evidență până acum, iar drept dovadă că nici măcar nu se află în prima sută mondială. Din contră, aceasta este pe locul 107 WTA.
  • Cu toate acestea, comparativ cu reușitele Anei Bogdan, franțuzoaica a ajuns în turul al doilea la Australian Open, învinsă de Barbora Krejcicova, în doar două seturi.
  • Clara Burel a debutat în calificările turneului de la Antipozi, acolo unde și-a arătat pofta de joc și dorința de performanță. Totuși, primul test cu adevărat tare a fost duelul cu Krejcicova și l-a picat.

Pariază acum la Superbet pe meciurile jucătoarelor românce angrenate în competițiile de tenis!

Plasează pariul