Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Anna Bondar ponturi și pronosticuri 25.04.2023

Nu înaintea ore 11:00, Ana Bogdan și Anna Bondar se vor duela în cadrul primului tur al turneului WTA de la Madrid. Câștigătoarea joacă cu Ons Jabeur.
Ana Bogdan vs Anna Bondar
April 25,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Anna Bondar

În cele două meciuri deja disputate în întreaga lor carieră, Ana Bogdan a trecut de fiecare dată în set decisiv de maghiara Bondar. Ce e drept, jucătoarea din România este mai bună și joacă acum pe suprafața ei preferată. Victorie Ana Bogdan este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan – Anna Bondar

scor corect 2-0 Aryna Sabalenka - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • De fiecare dată când cele două s-au întâlnit nu a fost deloc ușor, dar Ana Bogdan a câștigat în setul decisiv. S-a întâmplat prima oară în 2019, iar cel mai recent în 16 ianuarie, la Australian Open.
  • Locul 61 în lume revine acum pe zgură după o pauză de jumătate de an. Cel mai recent duel datează din 1 noiembrie și a fost eșecul cu egipteanca Sherif din semifinalele turneului WTA Parma.
  • Pe de altă parte, Bogdan a câștigat opt din ultimele nouă meciuri pe zgură și a luat set în fiecare dintre ele și a întâlnit jucătoare poate cel puțin la fel de bine clasate ca adversarul de marți.

Anna Bondar

  • Are un mic avantaj Bondar și anume a jucat deja două meciuri pe zgură în acest sezon. Nu au însemnat mai nimic pentru ea în sensul că mereu a fost învinsă de fiecare dată.
  • În 3 aprilie a pierdut în minimum de seturi în meciul contra rusoaică Blinkova (6-7, 2-6), iar apoi locul 142 în lume Moyuka Uchijima a câștigat cu 1-6, 7-6 (5), 6-4.
  • Per total, Anna nu a mai învins pe nimeni pe zgură din luna septebrie a anului trecut și atunci o învingea pe Tamara Zidansek (105 WTA).

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul