Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ana Bogdan vs Anna Blinkova ponturi și pronosticuri 15.12.2022

De la ora 15:00, Ana Bogdan și Anna Blinkova se întâlnesc în cadrul sferturilor de finală ale Challengerului de la Limoges (Franța).
Ana Bogdan vs Anna Blinkova
December 15,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ana Bogdan vs Anna Blinkova

În cele cinci întâlniri directe, Ana Bogdan s-a impus în patru dintre meciuri, așa cum este de așteptat să se întâmple și acum. Recomandarea mea este victorie Ana Bogdan, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Ana Bogdan vs Anna Blinkova

peste 2.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Ana Bogdan

  • Aflată pe locul 54 în ierarhia WTA, Ana Bogdan a reușit să ofere un joc frumos la Limoges, acolo unde nu a pierdut set în cele două meciuri deja disputate.
  • Turneul a început cu ea drept favorită în fața locului 144 mondial. Meciul cu italianca Lucrezia Stefanini s-a terminat cu scorul de 6-1, 6-2, în doar o oră și șase minute.
  • În turul anterior a trebuit să stea mai mult în teren, iar după aproape 100 de minute de stat în teren, a dispus cu scorul de 6-3, 7-5 de americanca Katrina Scott (162 WTA).

Anna Blinkova

  • La cei 24 de ani ai săi, rusoaica Anna Blinkova este pe locul 80 în clasamentul WTA și acum pleacă din nou cu a doua șansă.
  • Aceasta a evoluat în două meciuri pentru a avea acces în sferturile de finală ale turneului și în fiecare dintre aceste dueluri a reușit să încheie în minimum de seturi
  • Cu Sofia Kenin s-a duelat în prima partidă din cadrul turneului, unde s-a impus cu 6-4, 6-4. De o oră și jumătate a avut nevoie să se poată califica. Contra belgiencei Greetje Minnen a stat două ore în teren, într-un meci pe care l-a câștigat cu scorul de 7-6(4), 7-5.

Pariază la Superbet pe meciurile jucătorile români din tenis!

Plasează pariul