Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aliona Bolsova Zadoinov vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 03.05.2023

Nu înaintea orei 14:00, ora României, Aliona Bolsova Zadoinov și Sorana Cîrstea se vor duela în cadrul șaisprezecimilor turneului Challenger de la Reus. Învingătoarea se va duelat cu Anna Schmiedlova.
Aliona Bolsova Zadoinov vs Sorana Cîrstea
May 03,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aliona Bolsova Zadoinov vs Sorana Cîrstea

Eliminarea ambelor jucătoare după cel de-al doilea duel de la Madrid cred că  le ambiționează, dar Sorana îi este net superioară ibericei și aștept un rezultat pe măsură. victorie Sorana Cîrstea scor 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Aliona Bolsova Zadoinov – Sorana Cîrstea

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Aliona Bolsova Sadoinov

  • Jucătoarea aflată pe locul 13 în lume nu a reușit să intre pe tabloul principal al turneului de la Madrid unde a fost învinsă de poloneza Magdalena Frech. 4-6, 5-7 a fost scorul acelei partide.
  • Interesant este că în ultimele două săptămâni joacă din nou împotriva unei jucătoare din România. S-a duelat cu Irina Bara în finala ITF W60 Koper și a câștigat prin retragerea locului 235 în lume.
  • Pe de altă parte, Sorana este cel mai dificil adversar pe care îl întâlnește din 29 martie și până în prezent, adică de la începerea sezonului de zgură pentru ea.

Sorana Cîrstea

  • Aryna Sabalenka a fost capătul de linie al Soranei în cadrul turneului de la Madrid, acolo unde s-a oprit în turul secund.
  • Doar două meciuri a jucat Cîrstea pe zgură în 2023 și rezultatele au fost împărțite, însă de fiecare dată a pierdut set.
  • Are de luat și o revanșă în fața Alionei, cea care a învins actualul loc 44 în lume la Roland Garros 2019 care reprezintă și singurul lor duel direct.

Pariază la Superbet pe toate meciurile de tenis!

Plasează pariul