Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexei Popyrin vs Holger Rune ponturi și pronosticuri 16.05.2023

Nu înaintea orei 12:00, Alexei Popyrin și Holger Rune se vor duela în optimile de finală ale turneului de la Roma. Învingătorul îl va avea rival în sferturi pe cel care se impune în disputa Novak Djokovic - Cameron Norrie.
Alexei Popyrin vs Holger Rune
May 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexei Popyrin vs Holger Rune

Cu un serviciu și o deplasare bună în teren, Holger a reușit să obțină victorii ușoare până acum și aștept să văd un nou succes. Scor 2-0 Holger Rune este recomandarea mea, cotă 1.61 la Superbet.

Ponturi Alexei Popyrin – Holger Rune

recomand victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Alexei Popyrin

  • Jucătorul care se află pe locul 77 în lume nu este la primul jucător cu pretenții pe care îl întâlnește în cadrul acestui turneu.
  • În turul al doilea a produs una dintre surprize când l-a eliminat pe locul 10 ATP, Felix Auger Aliassime. 6-4, 4-6, 7-5 a fost atunci scorul unei partide care a durat peste trei ore.
  • În turul anterior au fost prelungiri pentru ambele seturi și în contextul acesta după aproape două ore a trecut cu 7-5, 7-5 de Safiullin (103 ATP).

Holger Rune

  • Ocupant al locului 7, Holger Rune a ajuns în optimile de finală fără să piardă set la Roma unde i-a întâlnit pe Fils și Fognini.
  • Francezul Fils nu s-a prezentat deloc timid pentru locul 119 pe care se află. Chiar dacă a pierdut în minimum de seturi, 6-3, 6-3 a indicat tabela.
  • Fabio Fognini a reușit să fie un jucător bun la vremea lui, însă acum este doar o umbră și Holger Rune a profitat de lucrul acesta. 6-4, 6-2 a fost scorul acelui joc.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul