Alexandrova - Bara Irina. Profita romanca de sansa ivita?

Marti, de la ora 11:30, in primul tur de la Moscova, avem partida Alexandrova - Bara Irina. Romanca trebuia sa plece acasa inca din calificari, dar a avut mare noroc sa ajunga pe tabloul principal.
ekaterina

Alexandrova este o rusoaica in varsta de 23 de ani, clasata pe pozitia a 98-a in clasamentul fetelor. Prefera hard-ul, iar lovitura sa cea mai buna pare sa fie forehand-ul.

A lasat o buna impresie la inceputul stagiunii precedente, insa perioada urmatoare n-a fost la fel de convingatoare. Si-n 2018, putem sa bifam o semifinala la Trnava (SVK) si o finala la Budapesta, ambele de ITF-uri. La Bucuresti, a fost eliminata de Zvoraneva (RUS) in runda inaugurala, scor 1-6, 2-6.

Bara Irina a ajuns la 23 de ani si parca a mai crescut putin in joc. Se afla pe locul 140 WTA, iar anul acesta s-a mai afirmat si la alte turnee in afara de Bucuresti.

Sigur, doar la ITF-uri, insa conteaza si acestea destul de mult. Vorbim despre doua finale, la Indian Harbour Beach (SUA) si Hodmezovasarhely (UNG). La turneul bucurestean, a trecut de calificari si chiar a ajuns in optimile de finala. In calificari a jucat si la Moscova, dar a cedat in fata lui Flink (RUS), scor 2-6, 6-2, 3-6.

Din postura de lucky-loser, poate ca Irina ar putea sa joace mai relaxata. Am vazut-o si la Bucuresti destul de incordata, in special atunci cand nu-i iesea jocul. La turneele mai importante, Alexandrova nu m-a convins deloc pe zgura in acest sezon. Dar cu toate astea, rusoaica joaca la un nivel mai inalt, iar lipsa de experienta am vazut adesea ca poate fi decisiva. Voi miza pe Ekaterina, mai ales ca evolueaza in fata propriilor suporteri.

Pronosticuri Schalke 04 - Bayern Munchen