Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexandra Ignatik vs Maria Irina Bara ponturi si pronosticuri 12.01.2022

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, ora Romaniei, in semifinalele calificarilor Australian Open are loc duelul dintre doua romance: Alexandra Ignatik vs Irina Bara.
Alexandra Ignatik vs Maria Irina Bara
January 12,2022
04:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Alexandra Ignatik vs Maria Irina Bara

Cu o mai mare experienta si cu rezultate directe mai bune, Maria Irina Bara este favorita si ma astept sa vad a treia victorie directa in fata Alexandrei. Recomandarea mea este victorie Irina Bara, cota 1.67 la 888sport.

Ponturi Alexandra Ignatik – Maria Irina Bara

X2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Alexandra Ignatik

  • Aventura ei pe taram australian a inceput cu o infrangere in doar doua seturi. Totul s-a intamplat in cadrul turneului ITF W60, in fata Grammatikopoulou.
  • Totusi, in primul tur al calificarilor pentru Australian Open a reusit sa se impuna fara drept de apel. Astfel, aflata pe locul 211, a reusit sa dispuna cu 6-3, 6-1 de Katharina Gerlach, locul 231 mondial.
  • De data aceasta incearca pentru a treia oara in cariera sa obtina prima victorie in fata Irinei Bara. Totodata este si prima lor infruntare pe suprafata dura.

Maria Irina Bara

  • A evoluat in trei meciuri pe taram australian, acolo unde a reusit sa castige doua din cele trei infruntari. Cu toate acestea, infrangerea a venit in finala calificarilor WTA Melbourne Summer Set 2.
  • Totusi, Irina Bara a reusit sa confirme statutul de favorita pe care l-a avut in primul tur al calificarilor Australian Open, in fata locului 180.
  • Avantajul Irinei este ca stie cum sa puna problema in disputele directe, avand in vedere ca a reusit sa sae impuna in ecle doua infruntari directe de pana acum. Ambele s-au jucat pe zgura.

Pariaza pe Australian Open la 888sport!

Plasează pariul