Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexandra Ignatik vs Eva Lys ponturi și pronosticuri 11.01.2023

Miercuri, nu înaintea orei 01:00, ora României, Alexandra Ignatik și nemțoaica Eva Lys se vor duela în cadrul semifinalelor calificărilor Australian Open.
Alexandra Ignatik vs Eva Lys
January 11,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexandra Ignatik vs Eva Lys

Ambele au jucat un tenis bun în primul tur și lucrul acesta le motivează, ceea ce mă aștept să își spună oarecum cuvântul și la final să avem un duel disputat. Alexandra Ignatik +4.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Alexandra Ignatik – Eva Lys

Osasuna câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Alexandra Ignatik

  • Cunoscută sub numele de Cadanțu până în luna iulie a anului 2021, Alexandra nu a mai intrat pe tabloul principal al Australian Open din 2014.
  • Acum este abia locul 171, ceea ce o obligă să joace calificări dacă vrea să mai joace pe tabloul principal al turneelor de Grand Slam.
  • Așa s-a întâmplat și în urmă cu o zi, atunci când a reușit să o învingă în primul tur al acestor calificări pe franțuzoaica Monnet. Scorul a fost 6-2, 6-0, după o oră și douăzeci de minute.

Eva Lys

  • Jucătoarea din Germania se află într-un moment bun, ea a reușit în turul anterior al calificărilor să o învingă pe iberica Vicens Mas.
  • Puțin peste o oră și jumătate a durat meciul din acel prim tur, unde locul 127 în lume a trecut cu scorul de 6-3, 6-4 de cea care se află pe 219.
  • La cei 20 de ani pe care îi are, calificarea în turul al doilea al calificărilor este cel mai bun rezultat de la Australian Open. De altfel, ea niciodată nu a intrat pe tabloul principal al vreunui turneu de la Grand Slam.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul