Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexander Zverev vs Luca van Assche ponturi și pronosticuri 28.07.2023

De la ora 17:00, Alexander Zverev și francezul Luca van Assche se vor duela în sferturile de finală ale turneului ATP Hamburg.
Alexander Zverev vs Luca van Assche
July 28,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Zverev vs Luca van Assche

Favorit cert și în această întâlnire, Alexander Zverev chiar s-a prezentat foarte bine la Hamburg și nu degeaba este favoritul numărul 4. Victorie Alexander Zverev 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.68 la Superbet.

Ponturi Alexander Zverev – Luca van Assche

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Alexander Zverev

  • Germanul Alexander Zverev are statut de favorit numărul 4 la câștigarea ATP Hamburg și până acum s-a comportat ca un adevărat favorit.
  • Germanul aflat pe locul 19 în clasamentul mondial a reușit două victorii în minimum de seturi în fața slovacului Molcan și al compatriotului Marterer.
  • Dacă în primul său duel a trecut cu 6-0, 6-3 de locul 118 mondial, Zverev a izbutit să treacă cu scorul de 6-3, 7-5 și de locul 144 mondial, Maximilian Marterer.

Luca van Assche

  • Francezul aflat pe locul 77 în lume a început și el tare turneul de la Hamburg și a trecut în minimum de seturi de compatriotul Muller.
  • Meciul cu Muller (81 ATP) s-a încheiat după două ore și 15 minute. 7-6 (3), 6-4 a fost scorul unei partide în care propriul serviciul nu a funcționat nici de o parte și nici de alta.
  • În cel de-al doilea tur a avut un meci ceva mai greu și care s-a încheiat după trei ore și zece minute. 3-6, 7-6 (5), 6-4 a fost scorul cu Davidovich Fokina.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Hamburg!

Plasează pariul