Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexander Zverev vs Andy Murray ponturi și pronosticuri 22.02.2023

Miercuri, nu înaintea orei 17:00, Alexander Zverev și Andy Murray se vor duela în optimile turneului ATP de la Doha.
Alexander Zverev vs Andy Murray
February 22,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Zverev vs Andy Murray

Mai tânăr decât Andy, Alexander Zverev l-a pus la punct pe adversarul său în ultimul lor meci direct, iar cu un serviciu mai bun o poate face din nou. Recomandarea mea este victorie Alexander Zverev, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Alexander Zverev – Andy Murray

Slovenia câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Alexander Zverev

  • Germanul Alexander Zverev a reușit să joace la câteva turnee din acest nou sezon, dar nu a impresionat absolut deloc prin evoluțiile sale.
  • Mai mult decât atât, a venit la Qatar după ce a fost eliminat în urma celui de-al doilea duel de la ATP Rotterdam, de către Griekspoor.
  • Împotriva olandezului Griekspoor (46 ATP) a pierdut în trei seturi, după aproape două ore de la primul schimb. A fost un prim set câștigat de către Alexander, 6-4, iar apoi a cedat cu 3-6, 4-6.

Andy Murray

  • Ajuns la o vârstă respectabilă, Andy Murray va împlini 36 de ani peste doar câteva luni, iar lucrul acesta și probleme de sănătate din ultimii ani și-au spus cuvântul.
  • Se află abia pe locul 70 în lume, dar pentru o foarte bună bucată de vrema a evoluat din postura de top 3 ATP și a făcut-o bine.
  • A jucat un meci interesant în turul anterior, însă italianul SOnego nu a prea avut ce să-i facă. Scorul după două ore și jumătate de tenis la cel mai înalt nivel a fost 4-6, 6-1, 7-6 (4).

Pariază la Superbet pe meciurile de la ATP Dubai!

Plasează pariul