Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alexander Bublik vs Jannik Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 14.06.2023

Confruntarea dintre Alexander Bublik și Jannik Sinner este una dintre cele mai interesante din cadrul optimilor de finală de la S-Hertoghenbosch, aceasta fiind programată să se joace miercuri, în data de 14 iunie, nu mai devreme de ora 15:30.
Alexander Bublik vs Jannik Sinner
June 14,2023
15:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Bublik vs Jannik Sinner

Alexander Bublik este un jucător care are calități, acesta jucând însă de obicei pentru spectacol, spre deosebire de adversarul său, care tratează fiecare meci cu seriozitate maximă. Jannik Sinner este fără îndoială un jucător mai bun, de la care avem mari pretenții în această confruntare, așa vom merge cu încredere pe un succes în minimum de seturi al acestuia, la o cotă de 1.75 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alexander Bublik – Jannik Sinner

Peste 1,5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Alexander Bublik

  • Este un jucător extrem de interesant, care, după cum menționam, are calități, însă acesta nu ia tenisul atât de în serios, precum alți jucători, jucând în general pentru amuzamentul fanilor, motiv pentru care nici nu a obținut performanțe notabile de-a lungul carierei.
  • Jucătorul din Kazakhstan, aflat în prezent pe locul 48 în clasamentul ATP, a disputat șapte finale în carieră, câștigând însă doar una singură, în 2022 impunându-se la Montpellier, după o finală cu Alexander Zverev.
  • Alexander Bublik a început cu dreptul a actuala ediție a turneului de la S-Hertoghenbosch, în primul joc dând piept cu David Goffin, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, câștigând cu 7-5, 7-5.

Jannik Sinner

  • Putem spune fără stăm pe gânduri este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit în această confruntare, fiind peste nivelul adversarului său din multe puncte de vedere.
  • Italianul se găsește în prezent pe locul al nouălea al clasamentului ATP, stând de o bună perioadă în top 10. Acesta a cucerit șapte titluri de-a lungul carierei, iar de asemenea, are realizări mai bune decât adversarul său și în turneele de Grand Slam, jucând patru sferturi de finală, câte unul la fiecare dintre cele patru turnee anuale, la Roland Garros în 2020 și la Australian Open, Wimbledon și US Open în 2022.
  • Înainte de a-și începe aventura pe iarbă, Jannik Sinner a jucat la openul francez, unde, deși avea așteptări foarte mari, acesta s-a oprit în runda a doua, pierzând incredibil cu germanul Daniel Altmaier, fiind învins cu 3-2, după mai bine de cinci ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Jannik Sinner

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul