Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alex Molcan vs Taylor Harry Fritz ponturi si pronosticuri 02.07.2022

Nu inainte de ora 15:00, in turul III de la Wimbledon 2022, Alex Molcan il va infrunta pe Taylor Harry Fritz, intr-un duel transmis pe Eurosport. Invingatorul va juca cu cel care se impune in duelul Sock – Kubler.
Alex Molcan vs Taylor Harry Fritz
July 02,2022
15:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Alex Molcan vs Taylor Harry Fritz

Cred in serviciul bun al americanului Taylor si in faptul ca poate profita de greselile pe care adversarul sau se o sa le faca. In conditiile acestea va recomand scor corect 3-0 Taylor Fritz, cota 2.25 Superbet.

Ponturi Alex Molcan – Taylor Harry Fritz

Sub 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Alex Molcan

  • Aflat pe locul 51 in lume, Alex Molcan a jucat un tenis frumos la Wimbledon, acolo unde a pierdut un singur set pana in aceasta faza.
  • El si-a inceput aventura de la All England Club cu un duel impotriva locului 50 mondial, Martinez. A trecut cu 4-6, 6-4, 6-4, 6-1 de iberic.
  • Americanul Giron si-a aratat si el limitele in fata lui Molcan, cu toate ca slovacul era cotat cu a doua sansa. 6-3, 6-2, 6-4 a fost scorul acelei partide din turul anterior.

Taylor Harry Fritz

  • Cand spui Taylor Harry Fritz te gandesti la jucatorul care a castigat Eastbpourne ATP 2022, turneu disputat inaintea venirii la All England Club.
  • Nu a dat inapoi nici in cele doua tururi de la Wimbledon, unde pana in prezent nu a pierdt set si a castigat relativ usor.
  • In primul tur a dispus in minimum de seturi de italianul Musetti. In cel de-al doilea duel britanicul Gray a incercat sa ii puna bete in roate, dar fara succes. locul 288 mondial a fost invins de locul 14 ATP cu scorul de 6-3, 7-6 (6-3), 6-3.

Pariza pe Wimbledon folosind oferta Superbet!

Plasează pariul