Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alex De Minaur vs Novak Djokovic ponturi și pronosticuri 23.01.2023

Djokovic (Serbia) se vor duela în optimile de finală Australian Open 2023. Cine se califică va juca contra câștigătorului dintre Andrey Rublev și Rune.
Alex De Minaur vs Novak Djokovic
January 23,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alex De Minaur vs Novak Djokovic

Chiar dacă vorbim despre liderul mondial, tinerețea lui De Minaur și dorința lui de afirmare este mai mare și aștept să îi fure cel puțin un set favoritului la câștigarea turneului. În aceste condiții, peste 3.5 seturi este recomandarea mea, cotă 1.77 la Superbet.

Ponturi Alex De Minaur – Novak Djokovic

victorie Caroline Garcia scor 2-0 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Alex De Minaur

  • Intrat în tenisul profesionist în anul 2017, Alex De Minaur este un jucător australian care urmează ca în mai puțin de o lună să împlinească 24 de ani.
  • Calificarea în optimile Australian Open este cea mai bună prestație a lui sub privirile propriilor fani, ceea ce s-a întâmplat și în 2022.
  • Acum pentru a ajunge aici a fost nevoit să treacă de Hsu Yu, Adrian Mannarino și Bonzi, ultimii doi fiind jucători francezi.
  • În turul anterior a evoluat împotriva lui Benjamin Bonzi, actual loc 48 în lume de care a trecut cu scorul de 7-6 (0), 6-2, 6-1.

Novak Djokovic

  • Câștigătorul de nouă ori al turneului Australian Open, Novak Djokovic este și acum favorit să ridice trofeul.
  • Are toate motivele să gândească la trofeu, având în vedere jocul său bun și faptul că a pierdut doar un set până în acest punct.
  • Totuși, calificarea în optimile Australian Open 2023 a venit după un joc împotriva bulgarului Grigor Dimitrov 7-6 (7), 6-3, 6-4 a fost atunci scorul.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul