Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alex De Minaur vs Alexander Shevchenko ponturi și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri, nu înaintea orei 13:30, Alex de Minaur și Alexander Shevchenko au meci în șaisprezecimile turneului ATP Barcelona. Cine câștigă se va duela cu învingătorul meciului Emilio Gomez - Grigor Dimitrov.
Alex De Minaur vs Alexander Shevchenko
April 19,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alex De Minaur vs Alexander Shevchenko

Cu toate că este un meci între un jucător de top 20 și unul aflat abia pe locul 29, vreau să cred că meciul va fi unul echilibrat datorită încrederii pe care a căpătat-o rusul după cele șase victorii consecutive pe zgură. Peste 19.5 game-uri vă recomand, pariul are cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Alex De Minaur – Alexander Shevchenko

Victorie Ons Jabeur -+4.5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Alex De Minaur

  • Semifinalist în ediția din urmă cu un an, australianul Alex De Minaur a fost atunci învins de Carlos Alcaraz, câștigătorul ATP Barcelona 2022.
  • Pe de altă parte, locul 19 în lume a suferit trei înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate pe această suprafață, cel mai recent în șaisprezecimile ATP Monte Carlo.
  • De Minaur a fost învins de Jan-Lennard Struff (64 ATP) cu scorul de 6-3, 6-2, iar acum caută să confirme statutul de favorit pe care îl are.

Alexander Shevchenko

  • Tânărul rus este cu moralul ridicat după ce tocmai a reușit a șasea victorie consecutivă pe zgura din spaniolă.
  • Anterior ATP Barcelona, Alexander Shevchenko s-a impus la Challengerul de la Madrid unde a trecut cu 6-4, 6-3 de Pedro Cachin (64 ATP).
  • În turul inaugural al competiției de la Barcelona a avut parte de un meci neașteptat de ușor în disputa cu italianul Lorenzo Giustino. 6-2, 6-2 a fost scorul unui meci jucat în fața locului 223 ATP.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul