Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aleksandra Krunic vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, dar nu inaintea orei 15:00, Sorana Cirstea o intalneste pe Aleksandra Krunic, totul in urma turului I de la WTA Wimbledon. Cea care castiga meciul acesta va evolua contra invingatoarei meciului Sharma – Tatjana Maria.
Aleksandra Krunic vs Sorana Cirstea
June 27,2022
15:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Aleksandra Krunic vs Sorana Cirstea

Favorita numarul 26 la castigarea Wimbledon 2022, intalneste o jucatoare accesibila si pe care ma astept sa o invinga. Va recomand victorie Sorana Cirstea, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Aleksandra Krunic – Sorana Cirstea

victorie Casper Ruud - Cota 1.77⭐
Pariază acum

Aleksandra Krunic

  • Ajunsa la 29 de ani in acest sezon, jucatoarea din Serbia a ajuns la cel de-al 14-lea an cand joaca la nivel profesiomnist, dar fara rezultate remarcabile.
  • La Wimbledon cea mai buna performanta a obtinut-o in 2015, atunci cand a reusit sa urce pana in cel de-al treilea tur.
  • E drept, in ultimele sapte dueluri s-a prezentat mai mult decat bine si in tot acest timp a evoluat pe iarba. Patru meciuri au fost castigte, iar in tot acest interval a jucat la Birmingham si E astbourne.

Sorana Cirstea

  • La doar doua turnee a participat Sorana in acest sezon de iarba. A evoluat la Birmingham prima oara, unde a ajuns pana in semifinale.
  • Ulterior, in urma cu doar cateva zile a evoluat la Eastbourne, dar meciul cu Kalinina s-a incheiat inainte de termen pentru Sorana, care a ales sa se retraga.
  • In schimb, Wimbledon i-a adus peformanta notabile, deoarece in patru randuri a reusit sa atinga turul 3, care este cea mai buna performanta si cea mai recenta daca a fost in sezonul anterior.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul