Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alejandro Davidovich Fokina vs Felix Auger-Aliassime ponturi și pronosticuri 23.02.2023

De la ora 18:30, joi, ibericul Alejandro Davidovich Fokina și canadianul Felix Auger-Aliassime se vor duela în cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Doha.
Alejandro Davidovich Fokina vs Felix Auger-Aliassime
February 23,2023
Alejandro Davidovich Fokina vs Felix Auger-Aliassime

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alejandro Davidovich Fokina vs Felix Auger-Aliassime

La un cu totul alt nivel, canadianul a demonstrat că și atunci când nu este încea mai bună formă se poate califica, iar Fokina cred că nu este de nivelul său. Vă recomand victorie Felix Auger-Aliassime, cotă la Superbet.

Ponturi Alejandro Davidovich Fokina – Felix Auger-Aliassime

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Alejandro Davidovich Fokina

  • Al 31-lea jucător în lume, Alejandro Davidovich Fokina a jucat două meciuri la ATP Doha, unde a trecut în minimum de seturi de fiecare dată, dar nici nu s-a duelat cu jucători cu nume.
  • În primul tur al disputei de la ATP Doha 2023 a evoluat contra francezului Lestienne. Meciul s-a terminat în mai puțin de o oră și jumătate, 6-4, 6-3.
  • În faza optimilor de finală, ibericul a reușit să fie din nou la înălțime și a trecut cu scorul de 6-3, 6-2 de locul 68 în lume, sud-coreeanul Kwon.

Felix Auger-Aliassime

  • Canadianul Felix Auger-Aliassime a jucat un meci dificil în primul său duel de la ATP Doha. Partida a durat trei seturi, demonstrându-se că nu a fost în cea mai bună formă a lui.
  • Australianul Kubler i-a furat primul set lui Felix, doar că apoi valoarea și-a spus cuvântul. Fiecare punct a durat ceva, iar succesul a durat peste două ore și un sfert.
  • În consecință, meciul din turul anterior a fost câștigat cu scorul de 4-6, 6-1, 6-3 de locul 9 în ierarhia mondială și acum pleacă din nou favorit.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul