Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Zverev ponturi pariuri și pronosticuri 02.05.2023

Confruntarea dintre Carlos Alcaraz și Alexander Zverev este una dintre cele mai interesante ale optimilor de finală ale turneului de la Madrid, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 2 mai, nu înainte de ora 12:00.
Alcaraz vs Zverev
May 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Zverev

Carlos Alcaraz este favoritul caselor de pariuri, fiind ce-i drept jucătorul mai bun în acest moment, iar cel mai probabil se va impune, mai ales joacă pe suprafața sa preferată. Totuși, Alexander Zverev are resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa ne așteptam aibă un cuvânt de spus în această partidă. Așadar, vom miza pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.53 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alcaraz – Zverev

Peste 32,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • Este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, care, la doar 19 ani, are performanțe în carieră la care alți jucători doar visează. Este peste nivelul adversarului său, cel puțin din punct de vedere al formei, astfel nu este de mirare faptul pornește ca favorit clar la casele de pariuri.
  • Ibericul are în vitrina personală nouă titluri, cel mai important venind la finalul sezonului precedent, triumfând la US Open, cucerind astfel primul Grand Slam. De asemenea, are și trei titluri de Masters 1000 în palmares, două pe hard, la Miami și Indian Wells, dar unul și pe zgură, chiar la Madrid.
  • Carlos Alacarz este într-o formă foarte bună, având în vedere faptul vine după o serie de șapte victorii consecutive. Acesta a triumfat la Barcelona, impunându-se într-o finală cu Stefanos Tsitsipas. La Madrid a început temător, cedând primul set în duelul cu Ruusuvuori, impunându-se în cele din urmă, urmând apoi o victorie în minimum de seturi cu Grigor Dimitrov.

Zverev

  • Dacă ne raportăm la performanțele obținute de-a lungul anilor, am putea spune este jucătorul mai experimentat, însă, ce-i drept, joacă de mai multă vreme în circuitul ATP. Acesta a suferit o accidentare serioasă în urmă cu aproape un an, care l-a ținut multe luni pe magine, astfel nu este la cel mai bun nivel al său.
  • Germanul are 19 titluri în palmares, cele mai importante venind la Turneul Campionilor, în 2018 și 2021. De asemenea, acesta a triumfat și în cinci turnee de Masters 1000, de trei ori pe zgură, o dată la Roma și de două ori la Madrid.
  • La fel ca adversarul său, Alexander Zverev a cedat primul set în primul joc de la Madrid, în fața lui Carballes Baena, impunându-se însă într-un final, e drept, cu foarte multa muncă. A defilat apoi în duelul cu Grenier, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, cedând doar un singur game.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul