Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Tsitsipas ponturi pariuri și pronosticuri 06.06.2023

Confruntarea dintre Carlos Alcaraz și Stefanos Tsitsipas este una extrem de interesantă, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de la Roland Garros, fiind programată să se joace marți seara, nu mai devreme de ora 21:15.
Alcaraz vs Tsitsipas
June 06,2023
21:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Tsitsipas

Carlos Alcaraz este în acest moment peste nivelul adversarului său, iar dacă ne raportăm la forma pe care o traversează, ar trebui obțină victoria. Totuși, ne așteptăm ca Stefanos Tsitsipas aibă un cuvânt de spus, fiind capabil pună mari probleme, așa nu este exclus ca acesta producă o surpriză. Anticipăm o confruntare pe cinste, cu minim patru seturi, așa , pornind de la această premisă, vom miza pe variantapeste 30,5 game-uri„, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Alcaraz – Tsitsipas

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • Evident, pornește ca favorit cert în această confruntare, fiind în acest moment văzut unul dintre cei mai buni jucători ai lumii. Este de asemenea avantajat și de faptul joacă pe zgură, o suprafață pe care se descurcă de minune.
  • Jucătorul spaniol, aflat în prezent pe primul loc în clasamentul mondial, a luat cu asalt lumea tenisului, câștigând nu mai puțin de zece titluri într-un interval de doar doi ani. Se poate lăuda cu patru succese în turnee Masters, iar de asemenea, se poate mândri și cu un triumf la US Open, câștigând primul dintre multele titluri de Grand Slam pe care cel mai probabil le va obține de-a lungul carierei.
  • Carlos Alcaraz a cedat un singur set la această ediție de Roland Garros, în duelul cu Taro Daniel, din turul al doilea. De atunci a jucat cu Denis Shapovalov și Lorenzo Musetti, cu care nu a avut nicio emoție, câștigând de fiecare dată cu 3-0, în duelurile cu aceștia pierzând doar 14 game-uri.

Tsitsipas

  • Este unul dintre jucătorii de top din cadrul circuitului masculin, însă care, cel puțin în acest moment, este sub nivelul adversarului său, chiar dacă are de asemenea un parcurs foarte bun la actuala ediție de Roland Garros.
  • Deși joacă de mai multă vreme în circuitul ATP, are un palmares ceva mai sărac decât al adversarului său, având în vedere faptul acesta a câștigat nouă titluri până acum. Nu a cucerit niciun titlu de mare șlem, deși a jucat două finale, la Roland Garros în 2021, dar și la Australian Open anul acesta.
  • Stefanos Tsitsipas, la fel ca adversarul său, a cedat doar un singur set la această ediție a openului francez, în primul tur, în disputa cu Vesely. Au urmat apoi victorii clare cu Carballes Baena, Schwartzman și Ofner, astfel are un moral bun înainte de această înfruntare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul