Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 18.03.2023

Sâmbătă, în data de 18 martie, nu mai devreme de ora 23:30, Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, doi dintre reprezentanții noii generații, se vor întâlni în cadrul unui meci de la Indian Wells, acesta contând pentru faza semifinalelor.
Alcaraz vs Sinner
March 18,2023
23:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Sinner

Jannik Sinner nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă consideram Alcaraz este mai bun, din mai multe puncte de vedere, așa ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare. Acesta conduce la meciurile directe cu 3-2, ultima dată impunându-se la US Open, turneu pe care l-a și câștigat. Ținând cont de parcursul pe care îl are la Indian Wells, ne așteptăm se impună din nou, așa mergem pe un succes al său, într-o cotă de 1.53 oferită de Betano.

Ponturi Alcaraz – Sinner

Peste 18,5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • În ciuda faptului nici nu a împlinit 20 de ani, acesta este văzut unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, având ce-i drept performanțe remarcabile, demonstrând are resursele necesare pentru a face față oricărui adversar.
  • Ibericul a adunat deja peste 12 milioane de dolari din premii, acesta având în palmares șapte titluri, câștigând US Open în 2022, tot în același an reușind triumfe și în două turnee Masters, impunându-se la Miami și la Madrid.
  • Alcaraz a revenit în circuit cu un succes la Buenos Aires, învingându-l în finală pe Norrie, cu care a pierdut apoi în ultimul act de la Rio de Janeiro. La Indian Wells, acesta are un parcurs fabulos, fiind fără set pierdut, ultima dată trecând lejer de Auger-Aliassime, impunându-se cu un dublu 6-4.

Sinner

  • Este de asemenea un jucător foarte tânăr, extrem de talentat, care are la rândul sau calități pentru a produce performanțe notabile în anii ce vor urma. E drept, este ușor sub nivelul adversarului său, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua.
  • Italianul are la rândul sau șapte titluri în vitrina personală, însă nu a triumfat niciodată într-un turneu important. Se poate mândri cu faptul a atins sferturile la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam, însă nu a reușit triumfe la vreunul.
  • Jannik Sinner a început perfect la Indian Wells, câștigând primele trei partide în minimum de seturi, trecând pe rând de Gasquet, Mannarino și Wawrinka. În ultimul joc a dat piept cu Taylor Fritz, campionul en-titre, în fața căruia s-a impus cu 2-1, după mai bine de două ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul