Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Muller ponturi pariuri și pronosticuri 07.07.2023

Vineri, in data de 7 iulie, nu inainte de ora 15:30, Carlos Alcaraz, liderul mondial, va da piept cu francezul Alexandre Muller, intr-o partida din cadrul turului al doilea al turneului de la Wimbledon, in care ne asteptam ca ibericul sa straluceasca.
Alcaraz vs Muller
July 07,2023
15:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Muller

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este uriasa, Carlos Alcaraz fiind net superior din acest punct de vedere, performantele sale sustinand aceasta afirmatie. Tinand cont de faptul ca arata foarte bine pe iarba, dar si de moralul foarte bun pe care il are, ne asteptam ca acesta sa se impuna in maniera clara in aceasta infruntare. Asadar, pornind de la ideea ca ibericul va castiga in minimum de seturi, vom miza pe varianta „sub 33,5 game-uri”, intr-o cota de 1.40 oferita de Betano.

Ponturi Alcaraz – Muller

Ambele marchează - Cota 1.88⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • Nu mai are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul masculin, in ciuda faptului ca este foarte tanar. Este net superior adversarului sau, din multe puncte de vedere, motiv pentru care si porneste ca favorit cert in aceasta infruntare.
  • Ibericul are nu mai putin de 11 titluri in vitrina personala, desi are doar 20 de ani. Cel mai important succes al carierei a venit anul trecut, la US Open, invingandu-l in finala pe Casper Ruud, cucerind astfel primul din multele titluri de Grand Slam pe care cel mai probabil le va castiga in cariera.
  • Carlos Alcaraz arata foarte bine pe iarba, castigand toate cele sase partide de pana acum. Acesta a cucerit mai intai titlul la Londra, continuand foarte bine la Wimbledon, in primul tur trecand lejer de francezul Chardy, pe care l-a invins in minimum de seturi.

Muller

  • Este un jucator modest, aproape inexistent in circuitul masculin, care nu are performante notabile in cariera, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsider, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.
  • Francezul a jucat o singura finala in cariera, la Marrakesh, chiar anul acesta, pierzand cu Roberto Carballes Baena. Evident, acesta are performante slabe in turneele de mare slem, tinand cont de faptul ca la aceasta editie de Wimbledon a atins doar pentru a doua oara turul al doilea.
  • Dupa ce a castigat Challenger-ul la Parma, Alexandre Muller si-a inceput aventura pe iarba. In primul joc de la Wimbledon, acesta a dat piept cu compatriotul Rinderknech, in fata caruia s-a impus cu 3-1, dupa mai bine de doua ore si jumatate.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul