Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Draper ponturi pariuri și pronosticuri 15.03.2023

Miercuri, în data de 15 martie, nu mai devreme de ora 03:00, Carlos Alcaraz, favoritul nr. 1 de la Indian Wells, va da piept cu britanicul Jack Draper, într-o partidă din cadrul optimilor de finală ale turneului american, în care ne așteptăm ca ibericul să se impună clar.
Alcaraz vs Draper
March 15,2023
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Draper

Deși este foarte tânăr, Carlos Alcaraz este unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, acesta practicând un tenis foarte bun, fiind o reală amenințare chiar și pentru „coloși Djokovic sau Nadal. Ibericul arată foarte bine la Indian Wells, fiind fară set cedat după două meciuri, așa ne așteptăm aibă o evoluție solidă și în această înfruntare. Asadr, mizăm pe un succes în minimum de seturi al ibericului, într-o cotă de 1.75 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alcaraz – Draper

2-0 Alcaraz - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • După cum menționam, este unul dintre cei mai buni jucători din lume, fiind văzut urmașul lui Nadal, având ce-i drept resursele necesare pentru a produce performanțe importante în anii ce vor urma. Evident, casele de pariuri îl dau ca favorit, fiind fară dubii mai bun decât adversarul său.
  • Deși are doar 19 ani, ibericul are deja șapte titluri în palmares, cel mai important venind anul trecut, la US Open, unde s-a impus într-o finală cu Casper Ruud. De asemenea, trebuie menționat faptul a ajuns și la borna celor 100 de victorii în circuitul profesionist.
  • Alcaraz a început anul cu un triumf pe zgura de la Buenos Aires, jucând apoi o finală tot pe zgură, tot în America de Sud, la Rio de Janeiro, pierzând însă cu Norrie. La Indian Wells, acesta se descurcă de minune, trecând de Kokkinakis și Griekspoor, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi.

Draper

  • Este la rândul său un jucător tânăr, însă acesta nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia, din multe puncte de vedere, motiv pentru care și pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Britanicul nu a cucerit niciun titlu până acum, ba mai mult, nu are nicio finală în palmares. În turneele de Grand Slam are realizări modeste, cea mai bună performanță a sa venind la ultima ediție de US Open, unde atingea turul al treilea.
  • La Indian Wells, Jack Draper și-a început aventura cu elvețianul Riedi, pe care l-a învins în minimum de seturi, urmând apoi două victorii cu același scor, trecând de conaționalii săi Dan Evans și Andy Murray.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Alcaraz

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul