Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Bautista-Agut ponturi pariuri și pronosticuri 20.04.2023

Joi, în data de 20 aprilie, nu înainte de ora 17:00, Carlos Alcaraz, locul 2 mondial, va da piept cu compatriotul său, Roberto Bautista-Agut, într-o partidă din cadrul turneului de la Barcelona, ce contează pentru faza optimilor de finală.
Alcaraz vs Bautista-Agut
April 20,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Bautista-Agut

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, tânărul Carlos Alcaraz fiind net superior adversarului său, iar în mod normal ar trebui se impună în minimum de seturi în această confruntare. Ne așteptăm însă Roberto Bautista-Agut aibă totuși un cuvânt de spus și își adjudece minim șase game-uri. Așadar, vom miza pe variantapeste 17,5 game-uri„, într-o cotă de 1.50 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Alcaraz – Bautista-Agut

Zverev câștigă - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • Vorbim de unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, care, în ciuda faptului este extrem de tânăr, are deja un palmares bogat în spate, având resursele necesare pentru a domina tenisul în viitor, demonstrând încă de acum poate pune probleme oricărui adversar.
  • Ibericul are nu mai puțin de opt titluri în vitrina personală, cel mai important venind la finalul anului trecut, la US Open. Dintre cele opt titluri, nu mai puțin de cinci dintre acestea au venit pe zgură, unul dintre ele chiar la Barcelona, fiind campionul en-titre.
  • După ce a triumfat la Indian Wells și a jucat semifinale la Miami, Carlos Alcaraz și-a început aventura pe zgură, chiar la Barcelona. În primul joc, acesta a dat piept cu portughezul Nuno Borges, cu care nu a avut probleme, impunându-se în minimum de seturi.

Bautista-Agut

  • Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă, ce-i drept, este sub nivelul adversarului său, din multe puncte de vedere, astfel nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua în această confruntare, agențiile de pariuri având toate motivele ia aceasta decizie.
  • Deși este cu 16 ani mai în vârstă decât adversarul său, acesta nu a câștigat decât 11 titluri de-a lungul carierei. Are în palmares o singură finală de Masters 1000, la Shanghai, în 2016. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, cea mai importantă performanță venind la Wimbledon, în 2019, când juca în semifinale.
  • Roberto Bautista-Agut a început cu stângul pe zgură în acest an, jucând la Estoril, unde a pierdut încă din primul meci. Nici la Monte-Carlo nu a strălucit, eliminându-l în primul joc pe Krajinovic, pierzând însă apoi clar cu Zverev. La Barcelona a început cu un succes în minimum de seturi, învingându-l pe compatriotul său, Zapata Miralles.

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul