Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alcaraz vs Auger-Aliassime ponturi pariuri și pronosticuri 17.03.2023

Vineri, în data de 17 martie, nu înainte de ora 03:00, Carlos Alcaraz și Felix Auger-Aliassime, doi dintre reprezentanții noii generații, se vor întâlni în faza sferturilor de finală de la Indian Wells, urmând să se dueleze pentru a patra oară în carieră.
Alcaraz vs Auger-Aliassime
March 17,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alcaraz vs Auger-Aliassime

Alcaraz este fără îndoială jucătorul mai bun, fiind de asemenea văzut ca favorit de bookmakeri, iar în această înfruntare ar trebui se impună. Totuși, Auger-Aliassime este un jucător care nu trebuie subestimat, fiind capabil pună mari probleme, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm o confruntare pe cinste, de aceea mizăm pe variantapeste 21,5 game-uri„, într-o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Ponturi Alcaraz – Auger-Aliassime

Peste 1,5 goluri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Alcaraz

  • Deși este extrem de tânăr, este deja văzut ca unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, ce-i drept, având și performanțe importante în cariera sa foarte scurtă, iar evoluțiile sale confirmă are potențial de a obține multe rezultate notabile în anii ce vor urma.
  • Ibericul are deja șapte titluri în palmares, cel mai important venind în urmă cu o jumătate de an, la US Open. De asemenea, și-a trecut în cont și două titluri Masters, ambele în 2022, impunându-se la Miami în fața lui Casper Ruud, pe care l-a învins și la US Open, învingându-l de asemenea și pe Alexander Zverev pe zgura din Madrid.
  • Carlos Alcaraz arată foarte bine la Indian Wells, unde până acum nu a întâmpinat probleme, trecând lejer de Kokkinakis, Griekspoor și Draper, ultimul fiind nevoit se retragă la 1-0 din cauza unor probleme medicale.

Auger-Aliassime

  • Este un jucător tânăr, însă care joacă de ceva mai multă vreme în circuitul ATP, iar în ciuda acestui aspect, are performanțe mai slabe decât adversarul său, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Canadianul a disputat 13 finale în carieră, triumfând însă doar în patru dintre acestea. Ce-i drept, le-a câștigat pe ultimele trei, toate în octombrie 2022, învingându-l pe Wolf la Stockholm, pe Korda la Antwerp și pe Rune la Basel.
  • Auger-Aliassime a început la Indian Wells cu două victorii în minimum de seturi, învingându-i pe Martinez și Cerundolo, pentru ca în ultimul joc se chinuie serios cu Tommy Paul, în fața căruia s-a impus cu 2-1, salvând nu mai puțin de șase mingi de meci.

Vezi rezumatele meciurilor jucate în turul precedent

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul