Albot - Pospisil. Sunt sanse sa vedem si trei seturi

Marti dimineata, de la ora 09:30, avem disputa Albot - Pospisil, din primul tur de la Chengdu, China. Doi jucatori decenti, care se invart in jurul locului 100, pot sa ofere un spectacol agreabil.
albot pospisil

Albot este un moldovean in varsta de 28 de ani, clasata pe locul 102 ATP. Are sase titluri Challenger in cariera, ultimul anul trecut, la Shenzhen 2 (CHI). Fara doar si poate, suprafetele dure sunt cele preferate.

A fost un sezon cu unele rezultate bunicele pentru Radu, chiar daca la cele doua turnee desfasurate pe hard, AO si US Open, n-a trecut de primul tur. Avem insa tur III la Wimbledon si semifinala la Metz, chiar saptamana trecuta. Am spus sezon bunicel pentru ca desi Albot n-a obtinut prea multe victorii, s-a mentinut destul de aproape de prima suta mondiala.

Pospisil se afla pe locul 86 mondial, intr-o cadere clara fata de ce ne-a aratat canadianul in trecut. N-a mai avut rezultate notabile in ultimii doi ani.

S-a decis sa joace mai mult in turneele micute la inceput de an si a cucerit doua competitii challenger, la Rennes (FRA) si Budapesta. A mai facut finale tot la doua turnee de acest calibru, la Gimcheon (KOR) si Busan (KOR). Ultima oara a jucat la Chicago, la inceputul lunii, unde a fost scos de Young in runda inaugurala.

Albot este un jucator liniar, unul caruia uneori ii lipseste initiativa, insa nu este un tenismen rau. Poate sa mentina constant ritmul unui raliu fara sa greseasca decisiv. Pospisil n-are aceeasi rabdare, dar canadianul poate sa incheie mai rapid punctele la serviciu. O singura data s-au intalnit cei doi si am vazut trei seturi disputate. Ce-i drept, se intampla in 2011, iar de atunci multe s-au schimbat. Totusi, stilurile de joc ale celor doi ma determina sa cred ca vom vedea o noua partida prelungita, in care cu greu vreunul dintre ei isi va crea un avantaj decisiv.

Pronosticuri Schalke - Bremen