Victoria FCSB cu Rudar este cotata cu 30

Dupa victoria cu 2-0 din Slovenia obtinuta in urma cu o saptamana, FCSB este ca si calificata in turul III preliminar al Europa League. Cu toate astea, echipa lui Nicolae Dica nu isi poate permite sa intre in teren relaxata, fiindca ar putea avea o surpriza neplacuta. In plus, Romania are nevoie de cat mai multe puncte pentru a-si imbunatati coeficientul, iar meciul cu Rudar pare a fi singurul in care o echipa romaneasca are sanse mari de a castiga in acest sezon de Europa League.
cota marita fcsb
Nou
Sanse mari la victorie pentru FCSB
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 150 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
FCSB - Rudar
August 02,2018
21:30

Cota la victorie pentru FCSB este una destul de mica, insa casa de pariuri Betfair face pariul mai tentant, oferind cota 30.0 pentru succesul FCSB. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii care isi creeaza cont la Betfair pana la ora partidei (2 august, 21:30) folosind codul ZFBNFA. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook conform caruia FCSB o va invinge pe Rudar in meciul din Europa League.

Cel mult 5 lei se califica in vederea acestei promotii, asta insemnand ca daca FCSB se va impune vei castiga 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in timp ce restul de 145 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Ce sa fac pentru a fi eligibil la cota marita?

  1. Creeaza-ti cont la Betfair pana joi, ora 21:30, folosind codul ZFBNFA
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Europa League (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB impotriva lui Rudar
Pariaza