Victoria FCSB contra Astrei este cotata cu 10


FCSB este “pe val”

Dupa punctele pierdute in ultimele etape de CFR Cluj, FCSB a reusit sa profite si sa se instaleze in fruntea Ligii I, la doua puncte in fata ardelenilor. Runda a cincea din play-off se va incheia cu meciul dintre Astra si FCSB, care va incepe luni, la ora 20:45. Primul punct, dar si primul gol din play-off l-a reusit Astra abia etapa trecuta, in vreme ce FCSB are 3 victorii si o remiza in play-off.

Avand in vedere aceste aspecte, multa lume isi va indrepta atentia spre succesul celor de la FCSB. Casa de pariuri Netbet speculeaza asta, prezentand cota 10.0 pentru ca FCSB sa se impuna in fata Astrei Giurgiu. Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Netbet utilizand codul FCSB si vor efectua o  depunere, insa nu prin Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live pe succesul liderului din Liga I.

NetbetProfita la maxim de promotie

Pariază acum

Victoria FCSB contra Astrei este cotata cu 10, in vederea cotei marite calculandu-se cel mult 50 lei, asta putandu-ti aduce un castig maxim de 500 lei.

In cazul in care FCSB se va impune, castigul conform cotei normale ti se va credita cash imediat, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca FCSB nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In caz ca FCSB va obtine toate cele 3 puncte rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana luni, ora 20:45, utilizand codul FCSB
  2. Efectueaza un depozit, nu insa prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe victoria FCSB in meciul cu Astra Giurgiu
  5. In caz ca FCSB nu va castiga vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei

Indiferent de situatie vei genera profit