Start intr-un nou sezon nebun de Liga Campionilor, asteptarea a luat sfarsit iar de acum putem miza din nou pe cele mai tari meciuri. Inca din faza grupelor ne asteapta confruntari interesante ce merita urmarite, iar daca doriti ceva mai multa adrenalita atunci puteti paria. Nu aveti insa bani in contul de pariuri? Nu-i problema, la Unibet poti sa faci pronosticuri pe gratis. Nu trebuie decat sa ai un cont valid si te poti inscrie intr-un concurs de pronosticuri ce pune la bataie saptamanal cate 250.000 RON. O explicam pe larg putin mai jos ce trebuie sa faci dar procedeul e destul de simplu: dai scorul corect daca indici toate partidele corect iei 250k lei in bani reali.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Dupa ce ai intrat in pagina dedicata concursului o sa vezi cele 4 meciuri propuse din Liga Campionilor la care trebuie sa dai scorul corect apasand pe butoanele „+” si „-„. Dupa ce ai modificat un scor se salveaza automat, atentie totusi caci dupa ce ai indicat toate rezultatele trebuie sa apesi pe butonul „Trimite”. Poti da si modica scorurile pana inainte cu o ora de startul partidei respective.

Aduna cat mai multe puncte

Pentru un scor indicat corect primesti 30 de puncte iar doar pentru rezultatul corect (1,x sau 2) primesti 10 puncte. Jucatorul care prezise corect toate cele 4 rezultate corecte dintr-o etapa castiga jackpot-ul de 250.000 RON cash, daca sunt mai multi jucatori care au indicat corect rezultatele atunci premiul se imparte in mod egal. Daca niciun jucator nu indica toate scorurile corect, atunci se acoda un premiu de 50.000 RON cash celui mai bine clasat, adica celui care a adunat cele mai multe puncte.

concurs scor corect unibet

Cum functioneaza Unibet Predictor

  1. Daca nu ai cont pe Unibet, da click aici
  2. Intra in pagina concursului
  3. Da rezulatele corecte la cele 4 meciuri propuse
  4. Daca ai nimeri scorurile la toate cele 4 meciuri ai castigat jackpot-ul de 250k cash
  5. Daca nu ai nimerit toate scorurile ai totusi o sansa la premiul de 50k cash daca ai cel mai bun punctaj
Joaca