Unibet – Pana la 200 RON inapoi daca Federer castiga la Londra

Unibet - Pana la 200 RON inapoi daca Federer castiga la Londra

In data de 15 noiembrie va debuta la Londra “Turneul Campionilor”, unde cei mai buni 8 tenismeni ai lumii se vor infrunta pe perioada unei intregi saptamani in arena O2, iar Unibet vine cu o noua promotie excelenta, pentru cei care doresc sa parieze pe castigatorul acestui turneu in prealabil.

Premisa promotiei:

  • “Federer este unul dintre cei mai buni jucători care încântă lumea tenisului cu performațele sale, având câștigate 17 titluri Grand Slam și 6 finale ale Turneului Campionilor. Maestrul elvețian a ajuns în finale si anul trecut, înainte de a fi nevoit să se retragă din cauza unei accidentări. El însă speră că anul acesta să aibă o performanță și mai bună, capturând al 7-lea titlu la ‘Turneul Campionilor’.”

Cum functioneaza:

  • Initial trebuie sa optam pentru aceasta promotie si sa acceptam si intelegem toti Termenii si Conditiile.
  • Mai apoi, pana in data de 15, inainte de inceperea turneului, trebuie sa intram la sectiunea “Castigatorul turneului” si sa selectam unul din jucatorii inafara de Roger Federer pe care sa mizam pana in 200 RON.

Exemplu: Mizam 200 RON pe Novak Djokovic sa castige acest turneu. In cazul in care Djokovic castiga, noi ne castigam pariul. Insa in cazul in care sa spunem ca Djokovic ar fi infrant in finala cu Federer, toti banii ne-ar fi returnati si NU am fi nevoiti sa-i rulam!

Novak

  • Indiferent de jucatorul pe care noi mizam, daca Federer reuseste sa castige pentru a 7-a oara acest turneu, noi ne primim banii inapoi.

Experienta Unibet la “Turneul Campionilor”:

  • Unibet TV va transmite in direct toate evenimentele.
  • Optiune de pariere exclusiva point-by-point cu Action Betting.
  • Pariere pe game-uri in progres: pariuri pe castigarea game-ului chiar și la 40-30.
  • Parierea live va fi disponibila pentru absolut toate meciurile.
  • Cea mai mare rata de payback pentru pariuri live si pre-meci.

>>>Pariaza pe castigatorul turneului<<<

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Rambursare pentru rezultatul final in Dinamo vs FCSB Doar daca echipa favorita pierde meciul Pentru Dinamo o victorie in “Derby de Romania” este esentiala, in caz contrar complicandu-si mult situatia in vederea participarii in play-off. Pentru FCSB ace...
250 RON pentru un gol marcat in Dinamo vs FCSB Duminica, 18 februarie, este programat un episod din EL CLASICO de Romania Penultima runda din sezonul regulat al Ligii I este cea in care Dinamo, ajunsa in sfarsit pe loc de play-off, tureaza motoar...
Pariaza la cota 10.00 pe orice rezultat final al derby-ului Dinamo vs FCSB Oferta este dedicata in exclusivitate clientilor noi Este din nou timpul pentru El Clasico de Romania. Super-meciul dintre Dinamo si FCSB este programat duminica, 18 februarie, la ora 20:45 si se anu...