Unibet ofera pana la 100 de RON gratuiti la Turneul Campioanelor

Unibet ofera pana la 100 de RON gratuiti la Turneul Campioanelor

Maine dimineata va debuta Turneul Campioanelor de la Singapore cu Simona Halep drept favorita numarul 1.

Cei de la Unibet, precum noi toti, se intreaba cat de departe va reusi Simona Halep sa ajunga in turneul de anul acesta si ne-au pregatit o promotie in sensul acesta care in cazul unei eventuale eliminari a Simonei inainte de faza semifinalelor, sa avem 100 de RON asigurati.

Promotia:

  • Pariaza cel putin 100 RON LIVE pe acest turneu, si daca Simona nu ajunge in semifinale primesti 50 RON Bani Bonus Gratuiti.
  • Pariaza cel putin 250 RON LIVE pe acest turneu, si daca Simona nu ajunge in semifinale primesti 100 RON Bani Bonus Gratuiti.

Conditii si termeni:

  • Cota minima pe care poate fi plasat pariul LIVE este de 1.40.
  • Se iau in considerare atat pariurile LIVE single, cat si cele combinate. (insa pentru o sansa mai mare a castigului, noi va sfatuim ca pentru aceasta promotie sa jucati single)
  • Banii bonus primiti vor trebui rulati o singura data pe cote de cel putin 1.40.

Informatii suplimentare:

  • Pariurile de 100/250 de RON la LIVE trebuie plasate pe un singur bilet pentru a fi luat in considerare pentru aceasta promotie. Asta inseamna asadar ca nu putem paria pe mai multe evenimente pentru a cumula 100/250 RON pariati, ci trebuie pariati toti deodata pentru a indeplini aceasta promotie!

>>>Deschide cont Unibet<<<

Simonei ii dorim incepand de maine dimineata tot norocul din lume, iar voua va dorim cat mai multa inspiratie si spor la bani!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bonus de pana la 300 RON pentru Australian Open 5 pariuri promotionale iti aduc 50 RON BONUS Inceput pe 15 ianuarie, primul mare turneu de Grand Slem al anului este o ocazie perfecta pentru iubitori tenisului de a paria pe partidele programate. De...
Cota 6.00 pentru PSG in meciul cu Dijon Parizienii vin dupa 13 victorii consecutive pe propriul teren Lider detasat in Franta, PSG, primeste in aceasta miercuri vizita formatiei de pe locul 10, Dijon. Partida este programata in cadrul etap...
Castiga bonusuri totale de 200 RON la Australian Open Se vor acorda in transe de 20 lei O promotie destul de tentanta a casei de pariuri Fortuna iti ofera, pe langa castigul propriu-zis, 50% din acesta in cazul in care Simona Halep se impune la Australi...