Unibet ofera pana la 100 de RON gratuiti la Turneul Campioanelor


Unibet ofera pana la 100 de RON gratuiti la Turneul Campioanelor

Unibet ofera pana la 100 de RON gratuiti la Turneul Campioanelor

Maine dimineata va debuta Turneul Campioanelor de la Singapore cu Simona Halep drept favorita numarul 1.

Cei de la Unibet, precum noi toti, se intreaba cat de departe va reusi Simona Halep sa ajunga in turneul de anul acesta si ne-au pregatit o promotie in sensul acesta care in cazul unei eventuale eliminari a Simonei inainte de faza semifinalelor, sa avem 100 de RON asigurati.

Promotia:

  • Pariaza cel putin 100 RON LIVE pe acest turneu, si daca Simona nu ajunge in semifinale primesti 50 RON Bani Bonus Gratuiti.
  • Pariaza cel putin 250 RON LIVE pe acest turneu, si daca Simona nu ajunge in semifinale primesti 100 RON Bani Bonus Gratuiti.

Conditii si termeni:

  • Cota minima pe care poate fi plasat pariul LIVE este de 1.40.
  • Se iau in considerare atat pariurile LIVE single, cat si cele combinate. (insa pentru o sansa mai mare a castigului, noi va sfatuim ca pentru aceasta promotie sa jucati single)
  • Banii bonus primiti vor trebui rulati o singura data pe cote de cel putin 1.40.

Informatii suplimentare:

  • Pariurile de 100/250 de RON la LIVE trebuie plasate pe un singur bilet pentru a fi luat in considerare pentru aceasta promotie. Asta inseamna asadar ca nu putem paria pe mai multe evenimente pentru a cumula 100/250 RON pariati, ci trebuie pariati toti deodata pentru a indeplini aceasta promotie!

Simonei ii dorim incepand de maine dimineata tot norocul din lume, iar voua va dorim cat mai multa inspiratie si spor la bani!