Unibet - cea mai buna oferta pentru Turneul Campionilor


Unibet – cea mai buna oferta pentru Turneul Campionilor

Unibet - cea mai buna oferta pentru Turneul Campionilor

“Dupa modul in care Djokovic domina momentan, nu mai este deloc amuzant. Pe vreamea cand Federer domina, macar il avea pe Nadal ca si oponent, drept un 1-2.Now In acest moment, #2 mondial nu este nici macar aproape de a-i pune probleme #1 mondial.”

Promotie Cashback:

Exemplu: Mizam 200 RON pe Novak Djokovic sa castige acest turneu. In cazul in care Djokovic castiga, noi ne castigam pariul. Insa in cazul in care sa spunem ca Djokovic ar fi infrant in finala cu Federer, toti banii ne-ar fi returnati si NU am fi nevoiti sa-i rulam!

Novak

  • Indiferent de jucatorul pe care noi mizam, daca Federer reuseste sa castige pentru a 7-a oara acest turneu, noi ne primim banii inapoi.

Pariere live:

  • LiveUnibet TV va transmite in direct toate evenimentele.
  • Optiune de pariere exclusiva point-by-point cu Action Betting.
  • Pariere pe game-uri in progres: pariuri pe castigarea game-ului chiar și la 40-30.

Pariuri speciale:

Murray
  • Putem paria pe performanta fiecarui jucator inainte de inceperea turneului la niste cote destul de tentante.
  • Andy Murray tocmai ce a pierdut finala de la Paris impotriva lui Djokovic si a declarat ca vrea sa se descurce si mai bine la „Turneul Campionilor” in fata suporterilor sai britanici. Norocul pare sa fi fost de partea lui la tragerea la sorti, picand intr-o grupa relativ accesibila, cu Nadal,Wawrinka si David Ferrer, motiv pentru care cota de 1.70 noua ni se pare foarte avantajoasa!