Unde poti paria la cota 10.00 ca FCSB inscrie in partida cu Lugano


FCSB a marcat minim un gol in fiecare din ultimele 15 partide disputate pe propriul teren

Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitiile europene de fotbal, FCSB, joaca in aceasta seara ultima partida din grupa de calificare. In mod normal, acum ar fi momentul calculelor matematice in urma carora ai nostri ar avea ceva sanse sa ajunga in primavara europeana, insa de aceasta data lucrurile stau total pe dos.

Singura problema a acestui ultim meci european din 2017 este daca FCSB termina grupa in calitate de lider sau de pe locul secund. Dupa cum spuneam, calificarea de pe prima pozitie depinde numai de elevii lui Nicolae Dica, care pot ceda prima pozitie doar daca nu obtin niciun punct iar Plzen castiga in celalalt meci din grupa. Asa stand lucrurile, este clar ca FCSB va aborda partida cu motoarele turate la maxim, avand sanse foarte mari sa obtina cele 3 puncte in partida cu Lugano, formatie pe care a invins-o in partida tur cu 2-1 si care nu mai are sanse de calificare.

Minim un gol marcat de stelisti va aduce profituri importante celor ce isi deschid cont la una din cele mai populare agentii de pariuri din Romania, Netbet, accesand unul dintre linkurile aflate in acest articol, folosind codul bonus de inregistrare FCSB.

NetbetCota 10.00 sau dublul mizei inapoi pentru clientii noi

Pariază acum

Cum profiti de oferta

Apasa aici si deschide un cont Netbet folosind codul de inregsitrare FCSB. Pariaza apoi maxim 40 RON pe bilet simplu, pre-meci, (la miza normala) ca FCSB inscrie minim 1 gol in partida cu Lugano, de joi, 7 decembrie. Daca pariul tau e,,verde” te alegi cu 400 RON (bani reali din cota normala si bani bonus din diferenta dintre cota normala si cea promotionala 10.00). In cazul in care FCSB nu marcheaza vei primi dublul mizei inapoi (maxim 80 RON).

Metodele de plata Skrill si Neteller nu pot fi folosite la promotie iar daca dai Cash-out pariului promotional pierzi dreptul la cota speciala.

BONUSUL trebuie rulat de 4 ori la cote mai mari sau egale cu 1,60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60). Pentru bonusul ,,dublul mizei inapoi,, este necesar rulaj de 6 ori in aceleasi conditii.

Vreau 360 RON Bonus