Top promotii si bonusuri la pariurile online in Liga Campionilor


Top promotii si bonusuri la pariurile online in Liga Campionilor

1. SPORTINGBET: pariu gratuit de 200 RON si 60 RON bonus

Pentru ca cele mai importante competitii pentru cluburi din Europa se apropie de final ti-am pregatit 3 zile in care poti sa iei oferta noastra exclusiva. Deschide un cont nou la Sportingbet, fa un depozit de minim 40 RON si primesti automat un pariu 100% gratuit ce poate ajunge la 200 RON iar de la noi inca 60 RON bonus. Afla dand click aici cum si pana cand te poti inscrie la promotia exclusiva.

OFERTA EXCLUSIVA: Depui 40 RON si primesti 60 RON bonus

2. FORTUNA: 20% banii inapoi

Plaseaza minim 2 pariuri pe meciurile din cupele europene (Champions League si/sau Europa League), iar Fortuna iti da inapoi 20% din suma mizata pe aceste partide indiferent daca ele sunt castigatoare sau nu.

Freebet cupele europene Fortuna

3. SPORTINGBET: rotiri gratuite la „pacanele”

Pariul pe scor corect la Real Madrid cu Wolfsburg iti aduce astazi 7 rotiri gratuite la jocul Starburst, nu conteaza daca pariul tau este castigator sau nu, contul tau va fi creditat a 2-a zi automat cu rotirile gratuite.

Top promotii si bonusuri la pariurile online in Liga Campionilor

4. UNIBET: pariuri speciale in UCL

Zlatan a fost principalul personaj din partida tur de la Paris, el a reusit sa inscrie un gol insa a si ratat un penalty pentru echipa sa la scorul de 0-0. Ibra a marcat multe goluri spectaculoase insa specialitatea sa sunt loviturile cu capul, talia il ajuta foarte mult insa si forta cu care acesta loveste baloanele centrate de coechipierii sai. Unibet ne ofera o cota de 10 pentru un astfel de gol inscris de suedez contra lui City.

Top promotii si bonusuri la pariurile online in Liga Campionilor

5. BETFAIR: castiguri duble la scor corect

Plaseaza un pariu de tip scor corect la evenimente din Liga Campionilor iar daca pronosticul tau este castigator si la pauza se inregistreaza un egal Betfair iti dubleaza castigurile cu pana la 50 de euro.

Top promotii la pariuri online astazi pentru Champions League