Top promotii si bonusuri la pariuri online pentru Romania - Spania


Top promotii si bonusuri la pariuri online pentru Romania – Spania

De mult timp nu am mai avut o zi atat de plina de promotii la agentiile de pariuri online din Romania, meciul amical dintre Romania si Spania care se va disputa pe Cluj Arena de la ora 21:45 in direct pe Dolce Sport si TVR a starnit mult interes. Echipa noastra are un test foarte important cu o selectionata puternica, chiar daca del Bosque va face multe schimbari in primul 11 fata de jocul cu Italia din urma cu cateva zile nu trebuie sa ne asteptam la un meci lejer, spaniolii au un lot foarte bun.

1.SPORTINGBET – 100% pariu fara risc

Pariaza fara griji pe meciul Romaniei cu Spania, orice pariu ti-ai alege Sportingbet ti-l asigura cu pana la 50 RON. Tinand cont de forma noastra buna din meciurile amicale cu numele mari dar si de schimbarile multe din tabara spaniolilor, pariu pe goluri la ambele porti ar fi de incercat la o cota de peste 2.00. „Tricolorii” daca sa zicem ca vor prinde o zi grozava ar putea maxim sa scoata o remiza, chiar si cu „rezervele” Spania este greu de crezut ca pierde in fata noastra insa ca sa se incurce nu ar fi exclus, cota la egal e 3.40 iar noi recomandam un pariu cu o cota cat mai mare pentru ca avem acest pariu gratuit.

Pariaza online gratuit pe meciul Romaniei cu Spania

2. NETBET – Cota 10 pentru Romania si 7 pentru Spania

Clientii care isi deschid un cont nou la Netbet au parte de super cote la meciul zilei, daca Romania castiga cota 10.00 iar daca Spania castiga (ceea ce este mai probabil) cota 7.00. Wow cota 7 sa bata Spania? Da, e adevarat! Fa prima depunere folosind codul ro10, pariaza pe cote normale pe echipa noastra sau iberici maxim 40 de ron. Miza ta va fi multiplicata cu cota imbunatatita.

  • Romania bate: 6 X 40 Ron =240 Ron CASH in cont + 160 Ron BONUS
  • Spania bate: 1.60 X 40 Ron = 64 Ron CASH in cont + 216 Ron BONUS

adsklsadlsadk

3. Netbet – cota speciala pentru victoria Romaniei

Tot de la Netbet vine promotia asta insa de data asta e pentru toata lumea, nu doar pentru clientii noi. Aplica pentru oferta din sectiunea Promotii dand click pe butonul fgkjfjkff si pariaza pe trupa condusa de Iordanescu. Bonusul este calculat dupa cum urmeaza: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) x miza (maxim 20 RON).

Cota speciala Romania vs Spania

4. UNIBET: Stancu sa dea gol cota 5.10

Stancu are sanse mari sa inceapa titular meciul cu selectionata Spaniei, iar Unibet ne ofera o cota foarte buna pentru un gol marcat de el, chiar daca nu joaca varf este un jucator care apare bine la finalizare iar la fazele fixe este foarte periculos, are un joc cu capul de invidiat.

Top promotii si bonusuri la pariuri online pentru Romania - Spania