Cota 70.00 pentru un gol marcat in Franta vs Belgia

Marti seara, cu incepere de la ora 21:00, se disputa prima semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal, Rusia 2018. Protagonistele intalnirii sunt Franta si Belgia, doua din cele mai spectaculoase nationale prezente la aceasta editie. Conform analistilor sportivi dar si opiniilor exprimate pe retelele de socializare, cele mai spectaculoase partide de la Mondial au fost Franta vs Argentina 4-3 si Belgia vs Japonia 3-2.
belgia
Excelent
Cei care depun la Circus pot paria la cota 70.00 pe selectia ,,peste 0.5 goluri'' in Franta vs Belgia.
Cota marita 70.00
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani Cash
Pariaza
Franta vs Belgia
July 10,2018
21:00

Oricat de mult am analiza jocul celor doua echipe, este foarte greu de pronosticat cine va ajunge in finala competitiei. Ceea ce insa poate fi preconizat de catre oricine a urmarit meciurile celor doua formatii, este faptul ca vom vedea goluri in meci.

Viteza lui Mbappe, experienta lui Griezmann, forta lui Lukaku, valoarea lui Hazard sau De Bruyne precum si prezenta in careu a lui Giroud sau Fellaini, sunt ingrediente suficiente pentru a asista la o partida spectaculoasa, in care golurile nu au cum sa lipseasca.

Cea mai buna cota pentru pariurile pe goluri o gasim la casa de pariuri Circus, acolo unde clientii care efectueaza o depunere primesc cota 70.00 pentru minim un gol marcat in Franta vs Belgia.

Deschide cont de pe linkurile existente pe aceasta pagina, efectueaza o depunere si acceseaza oferta ,,Supercote”. Poti paria doar 1 RON pe cota 70.00, insa in cazul in care se inscrie cel putin un gol in meci, vei primi castigul in Bani Reali. Daca in momentul accesarii ofertei ai un bonus activ, cei 70 ron se acorda sub forma de BONUS.

Pariaza