Cota 70.00 pentru un gol marcat in partida dintre CFR Cluj si Malmo

CFR Cluj incepe drumul catre grupele Ligii Campionilor in aceasta seara, la ora 19:00. Adversara sa este echipa suedeza Malmo.
cota marita cfr malmo circus
Excelent
Pariezi 1 ron si poti incasa 70 ron - BANI REALI
Cota speciala 70.00
Miza maxima 1 RON
Castig sub forma de Bani Cash
Pariaza
CFR Cluj vs Malmo
July 24,2018
19:00

Bazandu-ne pe parcursul bun reusit de CFR Cluj la precedentele participari in Liga Campionilor si pe faptul ca lotul ardelenilor este unul destul de bine inchegat in acest moment, suntem indreptatiti sa credem ca ,,visinii” vor ajunge in grupe si de aceasta data.

Pentru a reusi acesta performanta, trebuie mai intai sa treaca de Malmo, formatie cu care se va intalni pentru prima oara in aceasta seara. Miza este mare, insa ambele echipe au marcat in ultimele 3 meciuri jucate, asa ca este destul de probabil sa vedem cel putin un gol marcat (cota normala este 1.08) in partida din Gruia. Mai mult, suedezii au 10 partide consecutive in care au marcat, dar vestea e buna doar pentru pariori, nu si pentru clujeni.

Sigur, nu este o idee prea buna sa pariezi ca se inscrie minim un gol la cota 1.08, insa casa de pariuri online Circus a pregatit o oferta speciala pentru acest meci: COTA 70.00 pentru UN GOL MARCAT!

Poti revendica oferta in doua situatii:

  1. Iti deschizi cont de pe acest link
  2. Esti deja client, dar nu ai beneficiat de oferta SUPERCOTE

Pentru a accesa oferta trebuie sa o selectezi (Sporturi->Oferta sport->Supercote-> CFR CLUJ – MALMO FF) si sa plasezi pariul de 1 leu. Daca se inscrie in meci, vei incasa 70 ron bani REALI. Nu poti inchide pariul cu CashOut!

Pariaza