Super cote la victorie pentru Romania si Anglia

In seara asta Romania joaca un amical de lux cu Chile, detinatoarea Cupei Americii. Oaspetii vor veni la Cluj cu cel mai bun lot posibil, nu lipsesc vedetele Alexis de la Arsenal, Vidal de la Bayern, Medel de la Inter sau Bravo de la Manchter City. Intr-o alta partida ce merita urmarita Franta primeste vizita nationalei Angliei, ambele sunt in cautarea victoriei dupa ce au obtinut rezultate modeste in ultima etapa din preliminariile Cupei Mondiale.

Cota 7.00 la victorie pentru Romania si Anglia

Romania desi vine dupa un joc slab ce s-a lasat cu inca o infrangere acum are sanse sa obtina un succes ce i-ar mai ridica moralul. Jucam pe teren propriu iar acest lucru ar trebuie sa fie un plus de partea noastra, daca chilienii sunt cu gandul la vacanta dupa ce multi dintre ei au facut o deplasare lunga, noi avem nevoie de victorie ca de aer.

Englezii au o deplasare grea pe Stade de France, dar au sansa lor la victorie mai ales ca francezii au scazut nivelul jocului dupa Euro 2016. Desi este un meci de pregatire orgoliile sunt mari la mijloc de aceea ne asteptam la o confruntare disputata in care fiecare formatie va da totul pentru a se impune.

La Netbet toti clientii pot profita de cota marita pentru Romania si Anglia, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti in promotie iar mai apoi sa pariati pe Romania si/sau Anglia la cote normale, castigul va fi calculat cu cota speciala.

 1. Intra in contul tau Netbet (daca nu ai cont da click aici pentru a te inregistra)
 2. Inscrie-te in promotie
 3. Pariaza pe victorie Romania si/sau Anglia la cote normale minim 50 RON
 4. Daca selectia este castigatoare, bonusul este calculat dupa cum urmeaza: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) x miza (maxim 50 RON)

 

Termeni si conditii
 • Doar pariurile câștigătoare de minim 50 RON PRE-LIVE (1X2) pe bilet simplu cu o singură selecție pe victoria României sau/și a Angliei (13/06) sunt eligibile pentru bonus.
 • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 13/06, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
 • Doar primul pariu pre-live de tip 1×2, plasat pe bilet simplu pe victoria României și/sau a Angliei e eligibil pentru cota specială.
 • Miza eligibilă pentru cota specială este de 50 RON.
 • Bonusul este calculat după cum urmează: (cota specială – cota din momentul plasării pariului) x miza (maxim 50 RON).
 • Bonusul maxim oferit este de 250 RON.
 • Câștigurile + bonusul vor fi creditate în balanța jucătorilor eligibili sub formă de bonus în decurs de 48 de ore de la data încheierii partidei dintre Franța și Anglia.
 • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
 • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.
 • Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice bonus aflat în balanță va fi anulat.
 • Pariurile stabilite după ce bonusul a expirat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de pariere.
 • Contribuţia la îndeplinirea cerinţelor de pariere se calculează din momentul în care pariurile sunt STABILITE.
 • Dacă jucătorii nu au pariat în întregime un bonus existent, este necesar să îndeplinească cerințele de pariere aferente bonusului respectiv înainte de a începe să parieze următorul bonus.
 • În caz că se înregistrează o cerere de retragere înainte de a îndeplini condițiile de pariere aferente bonusului, acesta va fi retras din balanța jucătorului.
 • Pariurile de tip Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de pariere aferente bonusului.
 • Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de pariere – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
 • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
 • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Unde poti paria pe turneul de Counter-Strike din St. Petersburg 500.000 $ sunt pusi la bataie in cel de-al 4-lea turneu al seriei Epicenter Pentru iubitorii celebrului joc Counter-Strike saptamana aceasta este una in care adrenalina atinge cote maxime. Cel de-al ...
Partida dintre Botosani si Dinamo beneficiaza de marja 0 Situatie asemanatoare pentru un meci din La Liga Partida dintre Botosani si Dinamo va incheia etapa cu numarul 15 a Ligii I si va incepe la 20:45. In La Liga, singurul campionat de top care gazduiest...
In octombrie ai promotii zilnice la Fortuna Promotiile saptamanii 23-29 octombrie 2017 la Fortuna Una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online licentiate in Romania, Fortuna, isi rasfata clientii in aceasta perioada cu promotii ziln...