Super cota pentru victoria ambelor formatii in Juventus vs Barcelona


Super cota pentru victoria ambelor formatii in Juventus vs Barcelona

Sursa foto: fthb

Primele doua meciuri din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor se vor disputa marti, multe case de pariuri asaltandu-ne cu promotii pentru acestea.

Dintre ele, cea mai buna ni se pare a celor de la 888sport, care ofera o super cota pentru victoria ambelor formatii in Juventus vs Barcelona. De aceasta pot profita toti romanii care se vor inregistra pana la ora meciului. In timp ce 2.85 este cota normala pentru un succes al catalanilor in deplasare, cea speciala este 4.6. De cealalta parte, cota speciala pentru o victorie a celor de la Juventus este 4.2. Cei eligibili la cotele marite vor putea beneficia in continuare de bonusul de bun venit de 100% pana la 1 000 lei.

Super cota pentru victoria ambelor formatii in Juventus vs Barcelona

Cerinte ce trebuie indeplinite pentru a beneficia de aceasta super cota pentru victoria ambelor formatii in Juventus vs Barcelona

Miza maxima care se va inmulti cu super cota este 50 lei. Astfel, daca dupa inregistrare vei plasa un pariu pre-live pe victoria Juventusului, iar aceasta va castiga, vei obtine 210 lei, iar daca vei face acest lucru pentru un succes al Barcelonei, iar aceasta se va impune, vei lua 230 lei. Pentru a beneficia de cota marita trebuie sa apesi butonul ”Profit Boost” care va aparea dedesubtului biletului de pariere, avand grija ca pariul sa fie pre-live si singur pe bilet.

Acest bonus ”Profit Boost” este valabil pentru 7 zile de la inregistrare, putand fi activat pentru mai multe meciuri. Castigul va fi acordat in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Acesta nu trebuie rulat, putand fi retras oricand.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la 888sport
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariu
  4. Fotbal (Sporturi din lista aflata in stanga)
  5. Rasfoire fotbal
  6. Liga Campionilor
  7. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Juventusului sau pe cea a Barcelonei
  8. Apasa butonul ”Price Boost” aflat dedesubtul biletului de pariere

Inregistreaza-te acum