Cota 70.00 pentru un gol marcat in Brazilia vs Belgia

Brazilia si Belgia se dueleaza vineri seara, cu incepere de la ora 21:00, pentru un loc in semifinalele celui mai prestigios eveniment fotbalistic din lume. Sud-americanii sunt favoriti din nou la castigarea trofeului insa Belgia a aratat excelent in partidele de pana acum, reusind 4 victorii si inscriind 12 goluri (o medie de 3 reusite pe meci). Daca mai punem la socoteala si faptul ca Neymar and co. au inscris si ei in fiecare din cele 4 partide disputate in Rusia, e clar ca ne asteapta un meci foarte disputat, in care e greu de crezut ca nu se vor inscrie goluri.
belgia
Nou
Clientii Circus pot paria la cota 70.00 ca se inscrie minim un gol in partida Brazilia vs Belgia
Cota speciala 70.00
Miza maxima 1 RON
Cine poate participa Doar clientii care au depus
Pariaza
Brazilia vs Belgia
July 07,2018
21:00

Dupa cum era de asteptat, la casele de pariuri, cota pentru minim un gol inscris in Brazilia vs Belgia este de 1.06. Poti totusi castiga 70 RON cu un singur leu pariat pe minim un gol in sfertul de finala de sambata, daca ai un cont la casa de pariuri online CIRCUS, efectuezi prima depunere si nu ai mai beneficiat de oferta ,,SUPERCOTE”.

In cazul in care nu ai cont, iti poti deschide unul AICI!

Cei 70 RON pe care foarte probabil ii vei incasa daca alegi sa pariezi 1 ron pe supercota Brazilia vs Belgia – total goluri ,,peste 0.5” sunt BANI REALI, cu exceptia cazului in care ai un bonus activ, situatie in care banii primiti vor fi sub forma de bonus.

Fiecare jucator care depune are dreptul sa isi aleaga o supercota de care sa profite. Oferta este valabila o singura data pentru fiecare client.

Pariaza