Cota de 50.0 pentru ca Romania sa castige impotriva Muntenegru

Romaniei debuteaza in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie UEFA, contra celor din Muntenegru, un adversar pe care "tricolorii" l-au intalnit si in preliminariile pentru Cupa Mondiala din aceasta vara. In meciul de la Cluj, Stanciu a ratat un penalty in prelungirile partidei, iar noi am ratat victoria la "mustata". Vom avea mai mult noroc de aceasta data? Profita de o cota de 50.0, oferita promotional de casa de pariuri online Betfair, pentru un succes al Romaniei.
cota marita romania cu muntenegru betfair
Popular
Cu 5 RON poti castiga 250 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 250 RON
Castig reprezentat de Freebet
Pariaza
Romania - Muntenegru
September 07,2018
21:45

Romania debuteaza la Ploiesti, vineri, de la ora 21:45, intr-un nou format propus de UEFA, Liga Natiunilor. Primul adversar va fi Muntenegru, nationala pe care „tricolorii” au intalnit-o si-n preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia, dar pe care n-au reusit sa o invinga in cele doua dueluri directe, 1-1, acasa, si 0-1, in deplasare. Ambele nationale au ratat insa prezenta la turneul final, clasandu-se pe locurile 3 si 4. In mandatul lui Cosmin Contra, „tricolorii” au evoluat mult mai bine, avand chiar patru succese la rand, chit ca vorbim doar de meciuri amicale. Dintr-o formatie plictisitoare, Romania s-a transformat intr-o echipa ce a marcat 8 goluri in aceste ultime 4 dispute. Muntenegru va veni la Cluj fara principalul ei om de atac, Jovetic, accidentat. De-asemenea, Marusic, Djordjevic, Jankovic si Vesovic sunt si ei absenti.

Se poate plasa o miza maxima de 5 RON pentru acest pariu, beneficiind de cota marita. Astfel, o victorie a Romaniei iti poate aduce un castig de pana la 250 RON. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se pot califica in aceasta promotie. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana vineri, ora 21:45 introducand codul ZFBNFN
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. UEFA Nations League -> Romania – Muntenegru
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – Romania” in meciul dintre Romania si Muntenegru
Pariaza