Afla cum poti primi 50 RON Bonus pentru Liga Campionilor


Valabil pentru toti clientii Betfair: Pariezi 100 RON marti si primesti 50 RON FREEBET

Desi am avut parte de meciuri tari in mai toate campionatele europene chiar si in acest weekend, nimic nu se compara cu spectacolul din Liga Campionilor, care se reia marti, 3 aprilie cu primele doua sferturi de finala. Pe Allianz Stadium din Torino, Juventus incearca sa opreasca Real Madrid din drumul catre al 13-lea trofeu, in timp ce exuberanta echipa a Sevilliei, aflata pentru prima oara in sferturile UCL dupa mai bine de 50 de ani, primeste vizita (de cosmar?) lui Bayern Munchen, o adevarata masinarie de goluri in cautarea unui nou trofeu UCL dupa 5 ani de seceta.

Pariezi ca Juventus nu pierde, la o cota de 1.50 sau ca Bayern marcheaza minim 2 goluri la o cota de 1.56? Indiferent ce pariuri vrei sa plasezi, o poti face la Betfair si vei primi un FREEBET de 50 RON, daca respecti conditiile de mai jos.

BetfairIncaseaza pariul tau gratuit!

Pariază acum

Detaliile ofertei Betfair

  • Acceseaza contul tau Betfair sau deschide unul aici!
  • Pariaza minim 100 RON, in sectiunea Sportsbook pe meciurile din Liga Campionilor de marti, 3 aprilie 2018
  • Se ia in calcul orice pariu plasat cu bani reali, la cota minima 1.50, care nu a fost inchis cu Cash Out (fara pariuri DNB sau pe piete asiatice)
  • Pot participa toti clientii, o singura data
  • Daca respecti conditiile, vei primi in maxim 12 ore un FREEBET in valoare de 50 RON, ce il poti folosi pe orice piata din fotbal in urmatoarele 24 de ore. Miza oricarui pariu plasat cu FREEBET nu poate fi returnata impreuna cu castigurile obtinute

Nu rata oferta saptamanii!