Romania beneficiaza de cota 10 la victorie impotriva Suediei


Moral bun pentru “tricolori”

Marti, incepand cu ora 21:30, Romania va intalni Suedia intr-un meci amical, pe stadionul Ion Oblemenco. In urma cu 3 zile, elevii antrenati de Cosmin Contra s-au impus in Israel cu 2-1, dupa ce au revenit de la 0-1. Speram ca de aceasta data “tricolorii” sa deschida scorul si sa conduca pana la final.

Casa  de pariuri Fortuna le-a pregatit o surpriza celor ce nu au cont si isi vor crea pana la ora meciului, acestia beneficiind de cota 10 pentru un succes al “tricolorilor”. Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria Romaniei in partida cu Suedia. Cel mult 50 lei vor fi luati in calcul in vederea cotei marite, castigul maxim fiind, asadar, de 500 lei.

FortunaCosmin Contra are 3 victorii in 5 meciuri

Pariază acum

Romania beneficiaza de cota 10 la victorie impotriva Suediei, in cazul unei victorii urmand sa primesti cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore.

Daca “tricolorii” nu se vor impune, vei beneficia de bonusul de bun-venit, care consta intr-un pariu fara risc. Asta inseamna ca daca primul tau pariu plasat pe site-ul Fortuna este pierdut, intreaga miza ti se va rambursa, in limita a 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori la cote minime de 1.5. Daca Romania se va impune bonusul este valabil timp de 7 zile, iar daca nu o va face timp de 30 zile.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la casa online Fortuna pana marti, ora 21:30
  2. Pariaza online
  3. Romania – Suedia (Linkuri rapide)
  4. Plaseaza un pariu pe victoria Romaniei
  5. Daca pariul e pierzator, miza se va rambursa, in limita a 300 lei
  6. Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile daca Romania invinge si in 30 zile daca se va inregistra o remiza sau daca Suedia se va impune

Nu rata o asemenea promotie